walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

Dit is Meer in de Buurt van Hillfarth

Ook in de buurt van Himmerich

Also excellent. Very much a mid summer shot. ysl Best wishes, Andy

de prikker staat met opzet FOUT want voor deze jezus moet je ram-verboten-zutritt bordjes negeren ... de slimme weten hem toch wel te vinden want zogaar mij is het gelukt . . . . .

nog maar kort geleden was het gemold en stond een kruis-rest dapper nog tegen de sokkel te leunen en nu is het weer als nieuw . . . . .

dat ene kruis ( jasmijnstrasse ) wilde de zon niet mee-werken .... gelukkig was er ook nog DIT ...en wat denk je...... klere-tyfus-pokke zon . . . . . .

dat is nu weer iets voor MIJ ... kom ik extra dat klere eind naar valkenburg fietsen omdat er een kruis was wat ik nog niet had is die pokke-zon zo verkeerd als ze maar kan aan het schijnen ..... dus je hebt een zak-lamp nodig om op deze foto het kruis te kunnen vinden . . . . .

BOOOOAAAAAA ... foto ingezonden VIJF minuten geleden .. kom effe kijken of ze er nog is en GOEDGEKEURD ????? ze hadden zeker net effe niks te doen omdat welhaast iedereen al weg-gelopen is nu panoramio failliet gaat en men GEDWONGEN word zo een google+ ding te MOETEN maken om nog fotos te mogen in-zenden . . . . . . .

en WAAROM moet ik perse hier kommentaar onder zetten ??? das weer een gevalletje ...NIT BEGRIEFFFFFF .... alleen weet ik zeker dat ik die hals had mee-genomen om die elementen te her-gebruiken op een ngoni . . . . .

WELK NESTJE???????????????/

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups