walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

daarom is dat palen-zoeken ook alleen een winter-hobby ..als die zooi weer metershoog groen staat te zijn zoek je dagen per paal . . . . .

ja sjiek he .... achter waar die water-aanvoer is stonden vorig jaar metershoge bramen waar ik doorheen heb lopen buttelen voor die pokke-grenspaal te vinden ... ik wist dat die er was want stond aangegeven boven op de vangrail..helaas hadden de bramen toen gewonnen en ik hem dus niet gevonden .. en nu kon je dat pokke-ding al vanaf hier zien staan . . . . .

Ig han dienge Account WAlter op de Letste --Volgende plaats gezat!

Hoeveel inwoners heeft Deze "Stad"Walter???

dit zijn de LASTIGSTE grenspalen die je je kan bedenken .... die spoor-grens is heeeel vaak aan achtertuinen en daar mag je niet trampelen .. en langs het spoor lopen is helemaal gevaarlijk want dan word je steeds opgepakt en naar azkaban verbannen door de spoor-politie vanwege wat zij dan SPOORlopen noemen terwijl je net NIET op het spoor moet zijn maar ernaast aan de grenze ..... en dan is dat randje ooknog meestal een OURWOUD omdat zowel de ns aan de ene als de boeren aan de andere kant geen zin hebben daar te snoeien dus die stukken waar geen tuinen zijn heb je minimaal een VLAMMENWERPER nodig om die pokke-dingen te kunnen gaan vinden . . . . . .

Familie van Kuttingen bij Epen dan!??

EE Sjun keske vuur op dieng sjloap zimmer walter1

Wass steht da drauf??? Es ist nicht zu vergrosseren mit das glass!!

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups