walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

tjonge zeg .. dat komen NET voor sluitings-tijd levert wel mooie fotos op ... kom je iets eerder zie je ALLEEN ruggen en konten van al dat volk wat het nodig vind om ook te moeten komen . . . .

BOOOOAAAAA ( super-verbazingskreet ... ) hoe heb je DAT voor elkaar gekregen .. die kerstmarkt-grot is OPEN en er staat geen file op de foto ??? ben daar ook wel eens geweest maar toen moest je al ongeveer bij het STATION aansluiten in de file ...... en gek genoeg langer geleden toen je nog verniks maar binnen mocht stond er meestal alleen een heel klein opstoppinkje bij die ingang omdat anderen er ook weer uit wilden . . . OJA WACHT .. foto genomen om 17:58 en de zooi sluit om 18:00 .. ok de verbazing is alweer over . . . . .

ja hoor ... in het bosje bij dat huisje van een foto eerder waren zogaar nog beekjes-resten te zien van de buien voor deze ... maar die weermann had er al mee gedreigt dus ik had stiekum een paraplu mee gesleept tydens het trampelen ( was ookal helemaal on-gewend want lang niet nodig geweest )

hallo meneer Fred ....... dit is een bericht wat een beetje op een rubiks-kubus lijkt ... de mensen die dit lezen moeten dan effe gaan zoeken wat je bedoeld en als ze dan al zo slim zijn bij uw fotos te komen zoeken staat die ALLANG niet meer op de eerste plaats ..... ... als je er nu zo een link aan hangt hoeven ze die maar aan te klikken en zien gelijk wat je bedoeld ook al is de foto inmiddels naar plaats 1001 op-geschoven . . . . . .

Dit is Meer in de Buurt van Hillfarth

Ook in de buurt van Himmerich

Also excellent. Very much a mid summer shot. ysl Best wishes, Andy

de prikker staat met opzet FOUT want voor deze jezus moet je ram-verboten-zutritt bordjes negeren ... de slimme weten hem toch wel te vinden want zogaar mij is het gelukt . . . . .

nog maar kort geleden was het gemold en stond een kruis-rest dapper nog tegen de sokkel te leunen en nu is het weer als nieuw . . . . .

dat ene kruis ( jasmijnstrasse ) wilde de zon niet mee-werken .... gelukkig was er ook nog DIT ...en wat denk je...... klere-tyfus-pokke zon . . . . . .

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups