walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

Walter...duu bis toch nit noa sjipholl wa---wat bis se sjtil???

Eine schöne Erinnerung an die Kirche und den nun verschwundenen Ort Pier.Like, beste Grüße von damestra

veeeeels te ver van de heerlerbaan of .. zo ver komt die toch nooit ....

tjonge zeg .... dan is dat wel een super-piloot als die zogaar met parkeren op een grote parkeerplaats er nog in slaagt een boete op te lopen ... en jij durft daar gewoon in te stappen . . . . .dan had die zeker de zend-vergunning niet aanwezig maar wel het bakje aanstaan dan of zo ( en was met zijn dikke brenner het ijs in de ijskast daar aan het ont-dooien.... ). . . . .

endannog ... jij bent GEEN wielrenner want je hebt niet eens een ren-fiets ... jij bent een gewone toeristen-fietser die door gebrek aan auto op de fiets zit en niet om zinloos zo hard mogelijk van a-naar-b te ranselen . . . .

Elakramine Thank you so many much

Waarschijnlijk dat iedereen DEET gebruikt-zodat die reuk in de lucht hangt

Bedankt voor jullie beiden meningen Patrick

*Denk je dat dat mogelijk is ---WALTER??

Ja Walter,,,misschien dat jij --DAAR--verder gaat--ga er eens kijken-en misschien ook dat je de -eigenaar- tegenkomt--dat kan nog een verassing worden ----

Meer vissen in dan je denkt---Je mag maar op Enkele Plekken nog Vissen---vorig jaar werden verschillende buitenlanders (Roemenen) in de kraag gevat die visten er in de schemering met een Net en Schijnwerper---en de gevangen vis (Beek Forel) werdt dan verkocht rechtstreeks aan restaurants wat veel geld opbracht---alle restaurants die vis afnamen en natuurlijk ook die Roemenen zijn inmiddels beboet(waren illegaal hier)dat krijg je met die open grenzen--en dan nog het water is sinds begin dit jaar stukken schoner nu ze in Wallonie alle rioolwater reiningen zoals WIJ dat al jaren doen

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups