walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

Beautiful old steam train in service... great!

Like 8!

Thank you for visiting my gallery and my "Beautiful yellow tajy".

Greetings from Paraguay, Boettner

Nice shot with an afternoon fog... Like 1 !

Greetings from Paraguay, Boettner

Vroeger, op de lagere school hadden we van deze rekken en daarmee konden we "kopje duiken ". Maar helaas, ik zie aan de slijtagesporen dat tegenwoordig niemand daar meer de moeite voor neemt... YSL overigens want ik vind het een prachtfoto!

Nou-en die kruizen van jouw---verouderen ook steeds constant--nadat ze weer eens geverfd zijn of er is een haag omheen geplant! Zelf WIJZELFveranderen continue Lichamelijk en VOORAL Geestelijk

grappig .. ik had ooit eens dezelfde foto geleverd maar daar stond NIET zo mooi de naam boven op het hokje en die foto is NIET meer te zien ook ??? ook grappig is dat de halte nog gewoon STATION heet terwijl ergens in 1920 de laatste trein hier stopte . . . . van het station is dan ook niks meer te vinden ..zogaar geen perron-resten meer . . .

Fred schreef hier.....Die man daar-boven ben ik vorige week tegen gekomen--- nu komt de grap .... die man daarboven ben IK OOK tegengekomen ( mede-zendamateur ... ) ik DACHT AL ... het klinkt een beetje alswen we via 2-meter AURORA aan het zenden waren maar ik had schijnbaar kontakt met een GEEST ??? .... want ik zie die staat hier dood-verklaard ?? dan zal die qsl-kaart zeker ook nooit aankomen want spooky-qsls bestaan niet . . . .

Hier Hebbenze wel teveel Kolen in de Ketel Gestookt Eierkolen aan de kwalm te zien

Prachtig beestje,,,,gekregen van RON STACHOWIAK die in INSECTEN handelt---gekocht voor 25 euro---en na drie jaar Verkocht *voor 300euro aan iemand uit *Rotterdam die alles (ook de Terrarium) kwam ophalen met eigen oud Volkswagen busje

拍得好!喜欢!问好!

De Ijzerenweg vanaf het Gerendal---op weg naar HET SUPERKRUTZ

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups