walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

de mogelijkheid zou erin kunnen zitten dat het die andere kruis-fotograven om het KRUIS ging en niet om het landschap waarin het staat ... en daarom dus alzotamelijk ook alleen op het kruis gemikt is geworden inplaats van de hele omgeving . . . .

Dit zag ik daar ook,,ik vindt dat ervan dit soort kruizen Veel teveel ZIJNbijna iedereen heeft er een tegen de gevel---dus laat ik die aan Anderekruisfanaten over!

Grafkelder met 14 Belgische Soldaten uit 1914--1918 Griepepidemie

Vroeger --hiervoor deed dienst als verpleegster huis --woningen van verpleegsters---en Daarvoor was het ---BelastingKantoor---nu anno 2014 nog steeds **studentenflat!

Ik vindt het Kruis zo veel mooier

Zekerzo ERGals NU in 2014!????

Schijnt dar er nog Leven in zit,,,,,

Als je de 65 passeert,,heb je in heel veel geen ZIN meer,dus,,,,,,

Zogaar Sjieke Plaat Congratilation!YSL

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups