walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

hahahahahahaha Dood gepiste

Fred, beautiful image, seems appropriate for my comment, go back to My Comment http://www.panoramio.com/photo/120193114 >>>>>> warm regards, Richard

Doa kins se Noe anno 2015 tot vlakbie komme--ze hubbe er ei pad heen aangelag met ein rustbank drbie!

Kijk maar eens de Tweede foto onder het sateliet kaartje,,,,wat overigens geen linde maar een eikenlaanwas!

Goed mogelijk Walter

Sterk we zitten allebei en zien allebei dat "Russies** bericht----Jaja Ik dacht ook al,,,,Meneer Tarnowska moet eens bij Walter gaan kijken!

Excellent idea and composition Fred. Bravo

Ładny widok LIkE

Pozdrawiam Kicaj

wegekreutz "Pilskrützke"

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups