walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

en NOG EENS ...BOOOOOOAAAAAA ...... antwoord gegeven op .... april 9 200NEGEN en door meneer Fred al gelezen op ..... 08 augustus 20VIERTIEN .... dus al na DIK VIJF jaar ..... had ik nu ook weer VIJF jaar moeten wachten ??? nee dan weet ik niet of ik nog leef . . . .

DIE ZULLEN HAAR WEL SMAKEN--ELKE DAG 1Miljoen STUKS

Ich bedoel dat BROEEN ONkroet mit de vuurgronk

eigenlijk waren dat ORANJE bloemen maar omdat zuid-afrika al zolang geleden is beginnen die een beetje te verkleuren . . . .

Carl Tiefenthalaeler Now your not the only

Wishes Fred

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups