walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

Costa: thanks!!!! happy new year

Minha amiga mora nessa rua !!! Muito bonito !!! Parabéns pela linda foto !

Lizab Thanks a lot!

Wishes fRED

Ich han ut noe och geoepload bei mich---de vlag is noe ee vlegske---die jroese woar versjoate---han se noe ee klee drbij gehange! En toens doe doe woars woar ut sjienbaar druug in dr busj,,,noe zeekenaat Gruss

Met de SPAR waar Anno 2014 een houten Kruisteken uit is gezaagt!

NU Anno Nov 2014 is het WEL weg! Men heeft daar veel bomen gerooid,,,en waarschijnlijk dat kruis ook!

Daar staat nu (21 nov 2014) geen kaars meerr bij,,en ook de wintergroen is gerooid

hahaha---Walterblijft toch komisch---steeds een aparte reactie! ================================================================== Wat die Boombetreft er zou met een STORM de top uit deze oude spar zijn gebroken---en men wou hem al omhakken---Toen zich een Kruis-Ridder aanbood er een Kruis-Teken uit te zagen!

Gr Fr

dat gaat wel mega-snel voor-ruit zo ... na bijna TWEE jaar zijn er al 61 views van de 1001 binnen dus over een 14-tal jaren is het alweer aan die 1001 gekomen ONEE kan niet want panoramio gaat ermee stoppen en word views . . . . . .

Het is er Inderdaadtotaal niet rustig--ze houden daar ook wedstrijden wie het snelst is

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups