walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

What a beautiful scene! Great shot!
Like!
Best regards from Russia!
Ivan.

Mooi Panorama shot Fred , LIKE Groetjes , Joeri.

Fred, met het paasrood op mijn schaamkaken klik ik nu alsnog de L+F aan. ;)) Bedankt voor je strenge, maar rechtvaardige reprimandum. Ik loop vanaf nu op eieren en wens jou natuurlijk ook hele mooie Paasdagen. Hartelijke groet, Jan

Voor de CV David

Gr Fr

Ja precies Louisa wij zetten NIET de kerstboom op,,,maar onder diezelfde boom kunnen WEL eieren liggen en zijn de kerkklokken te horen VROLIJK PAASFEEST!!!

Gr Fred

Is mij duidelijk. eens zien of ik dit jaar een ongewijzigde situatie aantref....

Ik heb gebeld, het was héérlijk. Maar je geldproblemen los je er niet mee op. In tegendeel !!

Ja Walter leuke foto,,,met die bewaakster van paal 927

Groetjes Fred

Hahaha--ze leest ook het nummer zou je zeggen!???

Mooi lenteprentje Fred, LIKE !

groetjes, David

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups