walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

maar het is ook ---GEEN--- kruis . . . . .

als je nu met opzet gladde schoenen aandoet neem je boven een aanloop en suis je zo over die pratsch-bladeren tot heerlen-centrum. . . . .

en ik was te snel gegaan .... door al die regen was er geen picogram quietsch meer te horen .. moet ik vandezomer als het 3 weken droog is geweest nog maar eens gaan kijken . . . . .

ook aan de andere kant van de brucke ont-breken alweer enkele palen ... stonden zeker erg los en zijn door die regen van gister weg-gedreven in die beek die nu weer normaal peil heeft . . . .

aan een kant ont-breekt alweer een paal want anders moesten die pubers afstappen en daar zijn ze te lui voor . . . .

*Nu mijn 6 e Foto *

Han ut gezie Walter--hauws duu dr pluu bij dich???

dat gebeurt tochwel vaker dat kruisen van mij finaal genegeerd worden door dat google-no-views ......toch steekt de prikker welhaast OP die van jou dus deze keer staat het ooknogniet verkeerd .... hier hebben ze het verstopt . . . . .

Ik Bedoel dus Mijn eerste pagina foto nr 19

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups