walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

is dan ook een geheim kruis wat niemand weet ( ahum.... ) nee hoor maar nu jij die foto hebt geplaatst komen ze via jou foto ( zoals jij dit ook gevonden hebt .. ) en dan gaan er wel een bult views erbij komen vrees ik . . . .

is ook te zien aan de sneeuw ... die is fel aan het chambreren geslagen ( ahum.... )

Beautiful Composition, Great photo! Like it ...

die was dan ook van puur goud ... iemand had zeker zijn geld niet optijd op de rekening gekregen en heeft die maria om-gesmolten ... vreemd is ook dat ook die vuvuzela er niet meer is . . . .

JA HOOR .... het was van dat pokke-weer ..zonder jasje NET te koud en met jasje NET te warm ... en dus na het op-fietsen van die lange helling nat aan het worden zonder regen .. moest toch daar wat trampelen dus gelijk maar effe de jas laten uit-dampen . . . . . .

Nou Nog even wachten totdat de ALTWEIBER SOMMER voorbij is WALTER

Fred, interesting image well photographed, friendship and warm regards from California, Richard. Like

WAT EEN AFSCHUWELIJK DING--WAAR STAAT DAT???

ja hoor doen we ...... er is er nu ene allemaal fotos aan het op-laden van precies al die plekken waar fred beweerd met de fiets te zijn geweest .... zogaar van dezelfde dag en hetzelfde uur als die van fred ... en soms staat fred zogaar ook op zo een foto ... allemaal toeval en was die man met die auto ook net daar overal op tour ???? ....

op die bank naast dat afval-huisje en die wegkruis-jezus heb ik pasnog TWEE keer zitten te schaften .... de eerste keer voor al die niet-kerkhofkruisen die er staan ( o.a dat naast die bank ) en toen bleek ik er ene vergeten volgens die internet-kruisfanaten en toen moest ik dus terug en heb ook maar weer gewoon daar geschaft . . . . ( achter dat huisje is een strooi-veld ter grote van 5 stoep-tegels en daar stond dan ooknog een kruis in en daar was ik gewoon aan voorbij gegaan )

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups