walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

Maar via Slenaken is het Misschien WEL mogelijk Recht toe rechtaan te lopen,,,ik bedoel door weiden -akkers-bossen,,,dat lukt jou wel gezien je dat ookdeed met die Grenspaal zoekers!

Nou Macaber vindt ik dat niet-Eerder Leuk!

Het Thee-licht-lantaarn stond er Toen niet,,dat is het verschil

Diezijn niet zou oud---tenminste als je Maart-2015oud vindt!

Een heggeschaar is voldoende

tjonge daar vind ik een super-oud bericht over een kruis bij INGBER ..wat dat nu met een grenspaal in AACHEN te doen heeft is me niet helemaal duidelijk ... omdat het bericht al super-oud is kan er allang een nieuw staan wat mischien zogaar alweer verdwenen is ... en die boeren weten ook niet alles ... ergens verderweg langs de grenze lag een grenspaal los langs de weg en die net daar aktieve boer wist niet waar die vandaan was gekomen ... een jaar later was het kadaster geweest ( die deden toen nog grenspalen ) en waar stond nu die paal ... IN DAT VELD van die boer die van niks wist . . . .

ik dacht al ..wat staan daar voor super-piencer grenspalen in het gras .. die waren dus voor die steek-zoemers bedoeld ....

ja bij een kerkhof-kruis zou dat ook gedaan zijn maar een echt aan de weg staand ongevals-kruis lijkt me dat niet zo hard nodig ... het is toch net om hem te her-inneren . . . . maar als er ook maar ene bezwaar aantekenen zou is het gelijk de kliko in ( de foto dus niet het kruis...... )

dit is een KRUIS-foto ... alles wat niks met het kruis vandoen heeft mag dan niet storend in beeld komen . . . . .

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups