walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

had je geen zin om te bukken en zo een losse foto van de text te kunnen leveren ???

das weer zoiets ... ik weet heel zeker ik heb dat ook getroffen maar het is inderdaad weer eens mystery-vol van de kaart verdwenen . . . . .

mischien was het een prive-jezus en zijn de bewoners verhuisd en hangt die nu ergens in een woonkamer of wc .... of het huis moest onderhouden worden en hangt het weer over enkele weken . . . . .

nou dreigt die pokke-weermann ELKE dag met on-weer dat dan vervolgens niet geleverd gaat worden ... dus een rondje fietsen en dat had die rap in de gaten ... en dus maar effe rustig schuilen onder het afdak van dat winkel-centrum . . . . . .aan de vlaggen is te zien dat het on-weer al aardig nadert . . . .

Dit is gewoon een LIG-vogel

Walterskrutser tja ouder worden het gebeurt met meer en meer afwijkijngen!

ja die weg is verdwenen met de Kieskoel aanleg

Richard Mcl i see on the globe that my country of sure a lot more north is than california YESSSS


Thank You for the Ysl my Southern Friend


Best wishes Fred

Rechts door de bomen,,zie je nog iets van die 10% -Steile helling die naar Tripsrath Gaat!

juist en dan zie ik je in Keulen naar dat kruis zoeken---Misschien is dat juist opzet,,om je Overal te kunnen Krijgen!

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups