walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

Wonderful picture and great colors(swats en wies)FAV&LIKE

zouden ze daar niet met sjoefelen ook knoken en schedels uitbuttelen ??

kom je extra op de fiets van landgaaf naar opherten vanwege dat mooie kruis .. hebben ze er bomen bij gezet en de zon werkte prima tegen.. . .

Ładny widok LIkE

Pozdrawiam Kicaj

vreemd .... dat kruis achter op die kapelle mag tot in china bekeken worden en het kruis boven op het torentje niet ???

het ging zich maar om het idee dat die goed in de zooi stond .. inmiddels hoef je ook niet meer te schravelen over omgehakte bomen en oud spoor want er is nu een super-luxe fietspad en daar hadden ze zogaar keurig met witte verf aangegeven waar de grenspalen staan ... dus inplaats van uren schravelen en turen nu gewoon op de fiets suizen en stoppen als je witte tekens op het pad ziet staan en klaar ben je . . . . .

bushalte staat waar lang geleden nog gewoon een PERRON was ... de trein ging van hier richting linnich en dan verder naar duren ... dat ietwat slordig gepienseld gebouw verkocht toendertijd de kaartjes want dat was toen nog gewoon het stationsgebouw . . .

bushalte staat waar lang geleden een PERRON was .. het spoor ging naar huckelhoven en verder nog door ...

na die ver-assend super-grote pollymarkt onder in huckelhoven zelf dan deze ver-assend tegenvallend ( vreesde al dat ik als eerste een extra zak moest gaan kopen want de rug-zak was al pokke-zwaar van die eerste ) .... deze was welhaast net zo vol met handelaren dan met gewone mensen met "rommel" wat de meeste markten gelijk aan de naam helpt ......

de andere "helft" van de markt ...tenminste dat deel wat je kan zien van hier .....

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups