János Hajas
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
My job requires frequent global traveling. During these trips to 66 countries sometimes I have the opportunity to see and picture wonderful places. This selection has been extracted from roughly 75.000 digital pictures, shot since 2002.----------- Munkámból adódóan rengeteget utazom, és a 66 országba tett utak alatt néha lehetöségem van gyönyörü helyek megnézésére és fotózására is. Ezt a gyüjteményt a 2002 óta készitett kb. 75.000 digitális fotó közül válogattam.
« Previous12345678...1314Next »

János Hajas's conversations

Enayat y El indio, muchas gracias!!!

Saludos cordiales, Begoña

Like this landscape!Best regards, Nina

Esta foto ya la tengo como favorita.Es(para mi)tu OBRA MAESTRA. Saludos...Antonio.

AMAZING! L + F! Greetings from Slovenia, Darja.

Igen, ezek a narancsszinü zuzmók nagyon látványosak, és eddig csak Tasmánia északi és keleti partvidékén láttam ilyeneket. Valószinüleg kell nekik némi só, de nem túl sok, mert egy nagyon szük sávban élnek csak, a dagályszinttöl egy-másfél méterre felfelé. A dagályszint fölött két-három méterrel már egy szürke zuzmó az úr.

Köszi a látogatást és a kommentárt ! János

De legalább nem egy sablonos kép született! Tetszik, üdv: Balázs

Remek kép, like ! Üdv: J.

Thank you Kati. Greetings, Martin.

Kedves Péter! Nagyon tetszik ez a képed! (A többi is. :) ) Számomra különösen kedves. Magyar és finn állapolgár vagyok és gyermekként sokat voltam Lahtiban. Manapság ritkábban bár nem messze lakok onnét. Ez a kép még azért is érdekes mert az út végén az "utu"-ban (pára, köd) el van rejtve egy titok. A stég az Unkarinsaari-ra azaz a Magyar-szigetre (Magyarország-szigete) néz. F15+L53. Üdvözöllek, Tamás.

Amazing photo!!! Bravo! L+F!

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

János Hajas's groups