janny
photos
785
on Google Maps
views
PLEASE NO MORE GROUPINVITATIONS

janny's conversations

Dank je janny L(

Ik heb nu al zin in de foto's! Sinds ik ben verhuisd naar Oshawa-Toronto komen er van mij ook meer foto's aan, binnenkort :)

Wonderful colour, interesting texture, almost like abstract art. Greetings from the West Coast of Canada. LIKE

Fantastic picture and a stunning gallery,l-vandervegt! YSL...Added you to my favorites, warm greetings, leone marino

Schattig, Janny. Waar heb ik zoiets eerder gezien? Op Vlieland, maar daar heb ik helaas geen foto van gemaakt (of ik heb hem afgekeurd).

Wat een prachtige namen! Thetburg doet aan de naam van mijn betovergrootmoeder Si(e)brig - ook wel Syburg/Syburgh/ch geschreven).

Inderdaad. We waren op een kampeervakantie; rondje België, Frankrijk en Duitsland en we zijn nu weer terug in Nederland, Janny. Heb je me gemist?

Hoi Janny. MOOI vind ik dit sculptuur! Ook bedankt voor je bericht dat ik toch terug kan keren naar de oude vertrouwde vormgeving. Na lange tijd zonder internet (kampeervakantie in België, Frankrijk en Duitsland; foto's volgen), moet ik altijd de link weer opzoeken om naar de oude vormgeving terug te kunnen keren. Maar dit keer werkte het niet. Daarom heb ik me toch maar weer eens aangemeld bij het Forum om mijn berichtje hierover te posten. Ik doe vrijwel nooit iets met het Foru,m, maar ik ben blij dat jij reageerde. De link doet het nu wel en ik zit gelukkig nu weer op de oude vertrouwde vormgeving. Snap je nou dat Panoramio na zoveel klachten (ook uit Duitsland heb ik gemerkt) blijft volharden in die nieuwe opzet? Jammer! Maar dank zij jou zit ik weer op het goede spoor!

Thank you, Ngoc Vien.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

janny's groups