Judit Losonciné Zana
784
photos
597
on Google Maps
views
Szeretettel üdvözlöm a galériámba látogatókat Judit vagyok. Szeretem a természetet, a folyókat, a tengert, hegyeket, síkságokat, felhőket, napkeltét, napnyugtát. A szépség mindenütt ott van, rajtunk múlik, ha mi nem látjuk meg. Mindig szerettem fotózni. Most digitális technikával bemutathatom általam látott szépségeket, és interneten keresztül gyönyörködhetek mások felvételeiben, olyan tájakat is megismerhetek ahová nem tudok eljutni. I welcome the ones visiting into my gallery with affection Judit I am. I like the nature, the rivers, the sea, mountains, plains, clouds, sunrise, sunset. The beauty is there everywhere, our start goes by if we do not notice it. I liked taking a photo always. I have a good little machine now, and I may show it with the digital technique beauties seen by me, and I may take delight in the uptakes of other ones through internet, I may recognise landscapes like that where I cannot travel.

Judit Losonciné Zana's conversations

✿ܓGyöngyi✿ ܓ:

Primorosa perspectiva desse Parque com essa sequência de bancos dispostos lado a lado, em curva, até o parque das crianças. Excelente foto de belo enquadramento e grande nitidez. Like 3 & PH ❤ 1. Saudações desde Brasília, Brasil, à Hungria. Rubens Craveiro

Lovely ! like Your gallery is very nice, Roberta, added to my favorites :) Best wishes, Marc

Wonderful picture. Like

Ez a fotó akár egy földrajzkönyvbe is bekerülhetne illusztrációnak. Állítólag nem is olyan könnyű valósághű vízesés-fotót csinálni. Valahol olvastam, hogy csak olyankor érdemes, amikor annyira jó fényviszonyok vannak, hogy egész rövid záridő alkalmazása is elég a fotóhoz. Mert ha kissé hosszabb záridőt igénylő fény van, máris (a víz igen gyors mozgása miatt), ahogy a forrás írta, "fátyolfelhőre emlékeztető" egybeolvadó szürkésfehér alakzatnak látszik a fényképen a vízesés. Ez számomra csak elméleti információ, nem tudom, hogy így van-e, mert egyetlen vízesés-fotóm sincs. Itt tényleg ideális fényviszonyok voltak, mert ez egy pompás megörökítés.

Üdv: Kornél

Beautiful landscape, a very nice photo 정인우 !!
Like !!

Best wishes,
Jan

Great composition and light. Splendid view of Venice like Greetings, baba

Kedves Gyöngyikém!

Kedves madár fotó, szerintem barázdabillegető.

Nézelődik, hol talál egy kukacot.

Nagyon tetszik!

Minden jót kívánok, Judit

Kedves Gyöngyikém!

Nagyon szép fotó, egy nagyon szép templomról.

Nagyon tetszik!

Minden jót kívánok, Judit

For all L.

for this F

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Judit Losonciné Zana's groups