www.camin-pentru-batrani.ro
photos
on Google Maps
views
www.camin-pentru-batrani.ro SENIOR HOME www.musca.ro FLY FISHING PORTAL

www.camin-pentru-bat…'s conversations

La capitolul asta am ramas repetent si eu si Koade

Aveau multe nevoi... La un moment dat au venit doi politisti si le-au intrebat daca sunt bine, daca au nevoie de ajutor, le-au aratat un semn cu fumatul interzis apoi au mers si le-au lasat sa se simta bine. Asta inseamna civilizatie si intelegere.

Eee, nici chiar asa, si eu ma bucur ca ne-am cunoscut si ca avem deja doua iesiri impreuna. Sigur iesim si la anul si poate prindem si ceva peste. Cu moldovenii ma mai gandesc dar pe ceilalti i-am iertat.

Asa este, am gasit locuri foarte frumoase si vreau sa le impartasesc cu toti prietenii pescari. Cel putin le postez ca sa fie vazute.

8-13 si 21-26 avat, salau, platica si caras

Une utilisation.. " Rationnelle ". de la Surfaçe.. de Plage.- " En France, on Dirais. - ( Une Plage.. Noire. de Monde.) - Bravo.. pour l'image.** Maurice.83- France-

Dupa ora 21-22 sunt pe drum si ma poti suna toata noaptea. Iti spun si unde merg eu acum si alte locuri cunoscute. Da intai sms sa stiu cine esti ca nu prea raspund la no name.

Daca nu sunt la mare e posibil sa vreau sa vin si eu

Mai mult soferita dar m-a ajutat si la scos ca am prins niste avati foarte frumosi si i-am scos cu greu din iarba care era in mal. Unde-s doi puterea creste.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

www.camin-pentru-bat…'s groups