M.Kranenborg-Torn
968
photos
485
on Google Maps
views

M.Kranenborg-Torn's conversations

Fantastic photographic work Ria! L+F! Best wishes, Don.

Excellent point of view

LIKE

Greetings-j.c

Amazinc capture !!!

BRAVO, Ali !!!

Best wishes, Alex.

Beautiful green scenery

LIKE

Greetings-j.c

+++ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! f+liKe it !
Amitié

Thank you for your visit and that special compliment + the 15/5, dear AnaM!

Best wishes, Ria

Thank you Kuki for your wonderful compliment. It was such a happenig to see that fox in front of me! I wasn't afraid ;)

Greetz and happy weekend, Christien.

Het zou een Gewone weidechampignon kunnen zijn Henq, maar omdat ik de steel hier niet kan zien zou het ook zomaar een Gewone anijschampignon kunnen zijn. De steel van de Weidechampignon loopt naar beneden smal toe en die van de Anijschampignon heeft dat niet en bovendien een verdikte bol onderaan als je hem uit de grond trekt.

Ik heb er hier drie op een rij staan, gefotografeerd met 2 dagen ertussen. Je zal dan zien wat ik bedoel.

Ik hou het dus maar liever een een Champignon spec. en zit ik altijd goed ;) Heb hem gefotografeerd hier in de buurt aan de rand van het gemeenteplantsoen.

Groet, Christien.

Ha superfotograaf, Op jouw Picaasa album had ik deze al gezien. Ik geniet er erg veel van om door jouw album te bladeren. Ik gebruik het ook als een soort Opslagwerk. Op Internet vindt je veel foto's, maar dan moet je eerst de naam weten, en dat zoekt zo slecht, met 1350 namen!! Het is echt een superfoto. Daarom ben ik nu ook vaak teruggegaan naar mijn vindplekje. Ik wilde - en wil nog steeds - jou imiteren. Zulke foto's zijn heel stimulerend om verder te zoeken, want schoonheid van de natuur - Gods schepping - ligt vaak net "om de hoek". Daarvoor hoef je niet op safari. Henq

Wow, amazing view! L+F! Best greetings, Reto.

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

M.Kranenborg-Torn's groups