Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Isse
548
photos
433
on Google Maps
views
"What is essential to the heart is invisible to the eyes.” **Antoine de Saint-Exupéry** * * * * Isse i.e. Istvan Csomortani, Åseda / Småland,

Isse's conversations

Esti gondolataim...Egy titkos ajto, egy uj vilag vagy egy megis egy regi ismert... ...merre vezet majd ez az ut panoramio nelkul? Baratsggal, Isse

Hallo Marek, ich habe deine Bilder immer gerne angesehen und werde deine Exzellenten Fotos hier vermissen. Es war eine Schöne Zeit.

see you on http://www.ipernity.com/doc/2248928

Herzliche Grüße Klaus

Ahmet Bekir

Thank you for your nice message.

I'm glad you came to me. ♡

Yours old frind Gyöngyi 😇

Hallo Sanja, ich habe deine Bilder immer gerne angesehen und werde deine Exzellenten Fotos hier vermissen. Es war eine Schöne Zeit.

see you onhttp://www.ipernity.com/doc/2248928

Herzliche Grüße Klaus

Dear friend Odeveld.... It's been long time (me since Septmeber 2007) that we share lot of photos in this beautiful site and comment each other photos, still not believe that Panoramio is closing... would like to thank you for these wonderful moments we spent all this years in Panoramio community.

Yellow star+Liked

Yours old Panoramio friend

    Ahmet Bekir

Wonderful detailing macro shot L+F

Sehr gut gemacht, Gyöngyi.

Viele Grüße!

H.S.

L. #52

Kedves Judit, nagyon köszönöm a kedves szavaid most és a korábbi fotóknál is :-) Persze hogy találkozunk, hiszen csak a Panoramio szűnik meg, a barátságunk megmarad :-)

Sok szeretettel,

Kriszta

Nagyon köszönöm Isse :-) Örülök, hogy tetszik a fotó, és hogy tetszett a hely is :-)

Barátsággal,

Kriszta

Köszönöm szépen a kedves szavakat, és a látogatásaid is a galériámban, örülök ha tetszettek a fotók :-) Nagyon szép fényeket és jó fotózást kívánok Neked, a továbbiakban is :-)

Üdvözlettel,

Kriszta

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Isse's groups