►gu®iga56◄
photos
on Google Maps
views
******Üdvözlök mindenkit a galériámban******* "Semmi mást nem szeretnék, csak ebben a rohanó világban néha egy picit megállítani az időt és megörökíteni a pillanatot..." Tisztelt Látogató! Üdvözöllek a galériámban, magamról csak annyit, amatőr fotós vagyok, aki szeretné ha természetszeretetéről, város,- és hazaszeretetéről az itt elhelyezett képek beszélnének. Örülnék ha másokat is megérintenének képeim, és erről képaláírással értesítene. Kívánok kellemes szórakozást, jó nézelődést galériámban. "Boldogok azok, akik észreveszik a szépet olyan helyeken, ahol mások semmit sem látnak! Minden szép, csak jól kell tudni nézni." '(Pissarro) Üdvözlettel: Bugyi László (guriga56@gmail.com) ***************************Welcome to my gallery************************** "All you want is only in this fast-paced world, sometimes a little bit of time to stop and capture the moment ..." Dear Visitor! Welcome to gallery, just myself, I am an amateur photographer who wants you to love of nature, city, - the love of home and talk about images placed here. I would be happy if others will be subject to my pictures and captions of this notice. The visitors here to wish you a pleasant entertainment, a good look around gallery. "Blessed are those who notice the beauty in places where others see nothing! All nice, but should be well able to look at." '(Pissarro) Cordial greetings from beautiful Hungary: _Laci_ (guriga56@gmail.com) ********Willkommen in meiner Galerie******** All images in this gallery are protected by Hungarian and international copyright laws. They may be reproduced only with written permission. Copyright © guriga56. All rights reserved!

►gu®iga56◄'s conversations

Thank you Addpage


Danke Wolfgang


Merci Francois

Attila

Nyilván már csak nagyon kevés helyen használják - vagy sehol máshol! Idöközben utánanéztem: Magyarországon a tavaszi búza sajnos sokkal gyengébb termést hoz, mint az öszi, ezért a vetésterülete elhanyagolhatóan kicsi, áz összes buzatermesztö területnek kevesebb mint 0,2 %-a. A javasolt vetési ideje február vége/március eleje, úgyhogy ha ez tényleg búzavetés, akkor a márius 23-i idöponttal eléggé megkéstek vele ! Üdv: J.

Remek felvételt készítettél! Üdv : Lajos

Remekül komponált fotó

LIKE üdv,Natuska

Majd mennek a fiúk locsolni ... LIKE

üdv,Natuska

Nézd csak Christa mit találtam! Gondolkoztam, hogy vajon ugyanaz a művész alkotta-e mindkettőt, de szerintem nem. A Tieidnek emberibb keze van, és az alakok is különböznek, csak mint érdekességet küldöm. Jó készülődést, és egy húsvéti előzetes puszi, Éva :-))

Áldott Húsvétot kívánok!

Eszter

Like16. A very nice photo. Regards, Leif.

Excellent shot, L12+F8, best wishes, Biplab.

Dear Roland and Sandrine!I'm glad and thank you,Julianna

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

►gu®iga56◄'s groups