Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Péter Farsang
photos
on Google Maps
views
***NO VIEWS****NO VIEWS****NO VIEWS*** I welcome you in my gallery! My aim, to show other ones what i saw already and as i saw. I desire good roaming! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Current active my email address is: fapeter@centrumkabel.hu. ************************************************************* Köszöntelek a galériámban! Célom, megmutatni másoknak azt, amit én már láttam és ahogyan láttam. Jó barangolást kívánok! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> A jelenlegi aktív e-mail címem: fapeter@centrumkabel.hu. ************************************************************* You hit all of my photograph on a place, here: http://cestavoir.free.fr/viewer1.html?24464 ************************************************************* © Minden jog fenntartva! Az összes fényképem egy helyen, itt találod: http://cestavoir.free.fr/viewer1.html?24464

Péter Farsang's conversations

Nagyon szépen köszönöm Péter ! Megtiszteltetésnek veszem!

Üdv.: Józsi

Nagyon szépen köszönöm Péter ! Sajnos az idő nem volt éppen fotózásra alkalmas (pára, mosott ég, stb.), azért lett ilyen...

Üdv.: Józsi

Nagyon szépen köszönöm Márti, Péter !

Üdv.: Józsi

Nagyon szépen köszönöm Péter !

Üdv.: Józsi

Dear FRIEND GYONGYI,
Beautiful View, Excellent Shot,
LIKE+FAVORITE,
Best Wishess From India,Kamalakar.
Thanks to all ,I learnd lot with your support and I disopointed a lot ith PANORAMIO decission, any way see you in Google +,Maps,thanks again and again,this is the time to Share again with Littile time ,thnks to all.
Very HARD to say Goodby...............

Beautiful colors and capture :) LIKE Greetings

Thank you for all visit in my gallery,my photos and Panoramio account on November 3 will disappear ....Best wishes.INKA

Many thanks my dear panoramio friends, I will miss you all :-)


Marianne R.


Sajnálom! :-(

Remélem hogy a már jelzett lehetőségeket kihasználva a Panoramiós közösség egy másik közösségi fórumon tovább élhet és ott "versengünk" tovább még csak a google-os pendrive sem kell!

Üdvözlettel Lacika

Józsi, köszönöm elismerő szavaid! Szia, Péter Ps.: Éppen az imént olvastam a fenti szalagcím megnyitásával, a Panorámió megszűnik 2016. 11.04.-ét követően! Ledöbbentem és borzasztóan sajnálom!!

Józsi, köszönöm elismerő szavaid! Örülök, hogy kedvencednek jelölted! Szia, Péter Ps.: Éppen az imént olvastam a fenti szalagcím megnyitásával, a Panorámió megszűnik 2016. 11.04.-ét követően! Ledöbbentem és borzasztóan sajnálom!!

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Péter Farsang's groups