www.hollandfoto.net
photos
on Google Maps
views
Op- en aanmerkingen of vragen? Mail naar peter@hollandfoto.net Comments or questions? Mail to peter@hollandfoto.net

www.hollandfoto.net's conversations

Naam object luidt:

"De Nederlandsche Bank".

Als je toch naar Groningen gaat, kan je beter in Bedum gaan kijken, want daar staat echt de scheefste toren van Groningen. Wil je naar Midlum, moet je trouwens in Friesland zijn, onder de rook van Harlingen. De scheefste toeren van Duitsland staat in Bad Frankenhausen als je internationaal wil. http://home.planet.nl/~bouwl003/dutch/groningen23.html#bedum Goede reis.

In het kader van de scheefste kerktoren: de domtoren in De Lier. Overige kandidaten; Oude Kerk Delft, Acquoy, Asperen. Suggesties welkom!

Dit moet em dan zijn. Je maakt er wel een spelletje van :-) Je weet dat je zelf ook een correctie van de locatie kunt doorgeven op de kaart?

PH

Beste Morinel, Bedankt voor de correctie! De wens was hier denk ik de vader van de gedachte; het water meandert hier zo fraai dat ik Kromme Rijn erg passend vond. Mooi gebied inderdaad en ook mooie foto's op jouw deel van Panoramio. groeten,

Peter Hoeks

Echt gewaardeerd.

Groeten uit New Zealand.

this picture is great, i lived there for 43 years and i'm just getting a bit home sick when i see this again.

Inderdaad de Lek. Ik heb het gecorrigeerd. Lastig hoor die Nederlandse rivieren die steeds van naam veranderen! Er is door rijkswaterstaat de laatste vijf eeuwen zoveel vergraven aan de grote rivieren dat er geen een nog zijn natuurlijke loop volgt! groeten,

Peter Hoeks

Deze foto is niet bij Terpoorten, maar genomen van "Plaat". Het groepje gefotografeerde vakwerkhuizen heet "Plaat".

Friends

  • loading Loading…

 

www.hollandfoto.net's groups