www.hollandfoto.net
photos
on Google Maps
views
Op- en aanmerkingen of vragen? Mail naar peter@hollandfoto.net Comments or questions? Mail to peter@hollandfoto.net

www.hollandfoto.net's conversations

In het kader van de scheefste kerktoren: de domtoren in De Lier. Overige kandidaten; Oude Kerk Delft, Acquoy, Asperen. Suggesties welkom!

Dit moet em dan zijn. Je maakt er wel een spelletje van :-) Je weet dat je zelf ook een correctie van de locatie kunt doorgeven op de kaart?

PH

Beste Morinel, Bedankt voor de correctie! De wens was hier denk ik de vader van de gedachte; het water meandert hier zo fraai dat ik Kromme Rijn erg passend vond. Mooi gebied inderdaad en ook mooie foto's op jouw deel van Panoramio. groeten,

Peter Hoeks

Echt gewaardeerd.

Groeten uit New Zealand.

this picture is great, i lived there for 43 years and i'm just getting a bit home sick when i see this again.

Inderdaad de Lek. Ik heb het gecorrigeerd. Lastig hoor die Nederlandse rivieren die steeds van naam veranderen! Er is door rijkswaterstaat de laatste vijf eeuwen zoveel vergraven aan de grote rivieren dat er geen een nog zijn natuurlijke loop volgt! groeten,

Peter Hoeks

Deze foto is niet bij Terpoorten, maar genomen van "Plaat". Het groepje gefotografeerde vakwerkhuizen heet "Plaat".

Rijksmonumentale pleisterhoeve, bouwjaar circa 1670. Heeft als een van de weinige panden in de omgeving de brandstichting van de Fransen in het hele gebied overleefd aan het eind van de 17-de eeuw. Het pand staat aan de hoofdstraat 65 te 's Gravenmoer, is in eigendom bij de familie L.W. Burghout en wordt momenteel volledig gerestaureerd.

Friends

  • loading Loading…

 

www.hollandfoto.net's groups