vterezia
450
photos
370
on Google Maps
views
Welcome to my gallery! ,,A fotózás olyan mint egy elvarázsolt kastély, csak ki kell tárni a kapuját, és besétálni rajta, ahol olyan pillanatokkal találkozunk, amelyek soha többé nem térnek vissza,,-vterezia ...................................................................... amatőr fotós vagyok, ERDÉLYBEN ÉLEK,egy másik photoblognak a tagja is vagyok www.photoblog.com/vterezia _______________________________________________________________________ „Fényképezni annyit jelent, mint visszatartani a lélegzetet, amikor az illékony valóság pillanatában minden képességünk egyesül. Akkor a fej, a szem, a szív is ugyanazért működik. A fényképezés egyfajta kiáltás, de nem azért, hogy eredetiséget bizonyítsunk. A fényképezés az élet egyik formája.” – Henri Cartier-Bresson

vterezia's conversations

This is not Triglav. This is Razor and Prisojnik

Kedves Gábor ! Üdvözöllek a versenyben ! Köszönöm hogy benevezted a fotódat a 2016. szeptemberi DNV-re. A fotód mindenben megfelel a kiírás követelményeinek, azaz versenyre kész.:-) Kérlek, vegyél majd részt a szavazásban is, amely szeptember 10.-én 20.00 órától kezdődik ! Kellemes versenyzést és sok sikert kívánok ! Szabó Zoltán, a 2016. szeptemberi DNV játékvezetője.

Like. Interesting architecture! A futuristic sphere and the museum inside. Best regards Soyvind1982

Beautiful sky and nice scenery captured!! Like. Greetings Soyvind1982

Kedves Bakos ART - Tom! Köszönöm szépen látogatásodat, kedves szavaidat! Üdvözlettel: Vince

Nekem még analóg felvételem van ezen épületről... :) Üdv : Lajos

At that time (around 1995) "Cool Man" Peter Steiner brought up a real hype with his song "Its cool, man".
He died in 2007 at the age of 90, by the way.

Hello Poly , thank you for the great compliment and like .. well it could be the Caribbean .. as a matter of fact I got the same idea when seeing this scene that evening .. had been wondering if Jack Sparrow was somewhere around ;))

and further also because of the wonderful white beach(es) .. crystal clear blue water .. etc. etc.

best wishes to you

Beautiful photo, nice shot!

LIKE&FAV

Best wishes from Baku, Ramil

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

vterezia's groups