vterezia
450
photos
370
on Google Maps
views
Welcome to my gallery! ,,A fotózás olyan mint egy elvarázsolt kastély, csak ki kell tárni a kapuját, és besétálni rajta, ahol olyan pillanatokkal találkozunk, amelyek soha többé nem térnek vissza,,-vterezia ...................................................................... amatőr fotós vagyok, ERDÉLYBEN ÉLEK,egy másik photoblognak a tagja is vagyok www.photoblog.com/vterezia _______________________________________________________________________ „Fényképezni annyit jelent, mint visszatartani a lélegzetet, amikor az illékony valóság pillanatában minden képességünk egyesül. Akkor a fej, a szem, a szív is ugyanazért működik. A fényképezés egyfajta kiáltás, de nem azért, hogy eredetiséget bizonyítsunk. A fényképezés az élet egyik formája.” – Henri Cartier-Bresson

vterezia's conversations

Kedves Balazs,

A foto itt igy szebb mint a valosag, han megmutatnam neked az eredetit biztos nagyot csodalkoznal. Az utomunka sokat javitott ezen a kepen. Az biztos hogy a hely szep, szivesen mutattam meg neked is…te elönyebe voltal mert volt egy idegenvezetöd is : )))))) Varom a te valtozatodat.

Köszönöm a latogatast.

Barati udv. IC

Thank You * Olga *. Best wishes from Zuid-Limburg, Nic.

Thank you Emilia.

Regards, Leif.

Дякую Вам мої любі друзі Good Free Photos, Sirka, Heinz! З щирою повагою і найкращими побажаннями з УКРАЇНИ, із Дніпропетровська, Станіслав.

Nice photo, excellent shot!

LK/FV

Greetings from Baku, Ramil

Wonderful ! LIKE 765 !!! Greetings. valeok.

Fabelhaft. Super Aufnahme F+L
Schöne Grüße, Heinrich

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

vterezia's groups