antal julianna
photos
886
on Google Maps
views
Szeretettel köszöntelek kedves Látogatóm! Bohuniczkyné Antal Julianna vagyok nyugdíjas pedagógus, aki harminchat évig tanított egy középiskolában.Én is ugyan úgy mint Te, szeretek rácsodálkozni a természet tökéletességére. Régóta fényképezek,de némi tudatosságot csak most próbálok bevezetni képeimnél.Ebből ki is derűlt,hogy amatőr színten fotózom,de teszem ezt tiszta szívből és nagy örömömre szolgál,ha olyan felvételt találsz galériámban,ami Neked is tetszik.

antal julianna's conversations

Veoma lepo. F23/L40. Pozdrav iz Srbije, Đorđe

Thank you !

for your visit and comment is very much appreciated!

Veľmi pekné miesto a foto.LIKE.Pozdravujem,
Majo

My Dear friends, I truly appreciate your comments , thank you for all your LIKEs , special thanks for choosing this photo to your favorites , I wish you all the best Fardin web

Impressive scene!Like!

Very impressive photo and stately building!

Like!

LIKE 27, for this beautiful shot !!

Greetings, Elakramine

Brilliant reflections scene! Excellent capture!

Like & Favorite

Greetings, Jan

Very nice shot.

Excellent composition Fav & Like.

Üdvözlöm! Balázs Dávid vagyok, és Magyarország leginnovatívabb szálláskereső portáljának, a Hely.hu csapatának a nevében írok Önnek, mert a csodás képei lenyűgöztek minket. Szívesen megosztanánk a Magyarországról készült fényképeit facebookos rajongói közönségünkkel, mert szeretnénk, ha mindenkihez eljuthatnának ennek a gyönyörű országnak a kincsei. Amennyiben szívesen megosztaná velünk a képeit, kérjük, hogy küldje el azokat a Hely.hu facebook oldalára - https://www.facebook.com/www.hely.hu?ref=hl – vagy küldje el emailben a balazs@hely.hu email címre. Amennyiben a forrás beazonosítható, természetesen a nevével együtt osztanánk meg a képeket.

Üdvözlettel, Balázs Dávid és a Hely.hu csapata

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

antal julianna's groups