Ferenc Borzák
176
photos
77
on Google Maps
views
A fény függők elég komoly szenvedély betegek. A fény megléte teljes euforikus élményt okoz nekik,a foton megvonása kényszer cselevésekre késztetik őket, eszközök tisztogatása, és rejtekhelyről elővétele, mániákus nézegetése, vizsgálása, exponálási kényszer, értelmetlen fényszegény képek lementése, legrosszabb esetben nagyobb fényerejű objektívek beszerzése, akár a fekete kereskedelemből élők támogatásával is! A fényt digitális formában tárolják, de régebbi használók nem ritkán fény érzékeny filmeken is! Korhatár nélkül élvezik fiatalok és idősebek is! Nem ritkán egymást szedik rá a szer használatára! Újabb és újabb élményekért képesek kilométereket is megtenni! A fényélvezők gyakran élvezik szenvedélyüket azonos függök társaságában!A szer abbahagyatása orvosi képtelenség, visszaesés 100%-os. Egészségre ugyan ártalmatlan, de a családi kaszára rendkívül rossz hatással van! Ha kipróbáltad ne küzdj ellene fogadtasd el magad a társadalommal! És dolgozz még többet az élmény fenntartásán!

Ferenc Borzák's conversations

Imádom ezt a kis tündéri madarat!

TETSZIK

ÜdV GY

Remek fotó!

TETSZIK

Üdv Gyöngyi

Tetszik, szeretem a "kék órát" Üdv Ilon

Borzák Ferenc Megtisztelő a véleményed, de nézd meg kritikus szemmel is a képeket. Karcsi

Ferenc Az alapod már van jó gépvázad! Érdemes nézelődnöd a Vaterán! Nem makró de átmeneti megoldás az előtétlencsék, ezek általában 3 - 4 db -os készletben kaphatóak a szűrő helyére csavarhatóak fel. Csak azt kell tudni hány mm-es az objektíved szűrő menete A hátránya, hogy nem a kép teljes területére ad fókusz, csak un tű fókuszt, de nem is kerülnek annyiba mint a makró objektív!

Köszi Ferike!

Az igazság az, hogy nem használtam a polár szűrőmet, mert a kocsiban hagytam. A nap nagyon erősen sütött és egy kicsit alá exponáltam a képet, ezáltal lett az ég olyan mintha polárszűrözve lett volna.

Mivan énvelem? :)))

Csak most figyeltem fel az itteni hozzászólásokra. (Pedig a képet már láttam) Gyöngyi Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat (a hátam mögött), de azért annyira nem vagyok én "jó fotós"

Sajnos a tökéletestől még messze van, de ezzel is sokat dolgoztam. Sajnos ezek a lepkék nem szeretnek így nyitott szárnyakkal lenni, pedig nagyon szépek.

Friends

  • loading Loading…

 

Ferenc Borzák's groups