Ferenc Borzák
178
photos
77
on Google Maps
views
A fény függők elég komoly szenvedély betegek. A fény megléte teljes euforikus élményt okoz nekik,a foton megvonása kényszer cselevésekre késztetik őket, eszközök tisztogatása, és rejtekhelyről elővétele, mániákus nézegetése, vizsgálása, exponálási kényszer, értelmetlen fényszegény képek lementése, legrosszabb esetben nagyobb fényerejű objektívek beszerzése, akár a fekete kereskedelemből élők támogatásával is! A fényt digitális formában tárolják, de régebbi használók nem ritkán fény érzékeny filmeken is! Korhatár nélkül élvezik fiatalok és idősebek is! Nem ritkán egymást szedik rá a szer használatára! Újabb és újabb élményekért képesek kilométereket is megtenni! A fényélvezők gyakran élvezik szenvedélyüket azonos függök társaságában!A szer abbahagyatása orvosi képtelenség, visszaesés 100%-os. Egészségre ugyan ártalmatlan, de a családi kaszára rendkívül rossz hatással van! Ha kipróbáltad ne küzdj ellene fogadtasd el magad a társadalommal! És dolgozz még többet az élmény fenntartásán!

Ferenc Borzák's conversations

Mivan énvelem? :)))

Csak most figyeltem fel az itteni hozzászólásokra. (Pedig a képet már láttam) Gyöngyi Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat (a hátam mögött), de azért annyira nem vagyok én "jó fotós"

Sajnos a tökéletestől még messze van, de ezzel is sokat dolgoztam. Sajnos ezek a lepkék nem szeretnek így nyitott szárnyakkal lenni, pedig nagyon szépek.

Thanks a lot, dear Achiper!

All the best, Krisz

Vége van mindennek. :)

Jó kis fotóalany Fűzfa.

Az meg az én zautóm ott. :)

Nagyon szépen köszi Juli!

Johan Thanks very much!

Nekem így is tetszik!

Üdv, Sándor

Nice photo,beautiful reflection.Sonja

Friends

  • loading Loading…

 

Ferenc Borzák's groups