Bárdos László
photos
933
on Google Maps
views
None

Bárdos László's conversations

Thank you very much Nabin!

Greetings, Dezső

Érdekes,de nekem a háttérben megbúvó torony is tetszik!Üdv.:Julianna

Felhívom a figyelmet az épület előtti lobogókra. nem jellemző, hogy jelenlegi határainkon kívüli magyarlakta területeken a magyar nemzeti színeket engedélyezi az országos hatalom!

Nagyon szép felvétel!! Üdv : Lajos

Köszönöm a kiegészítést, Laci!

Üdvözöl: István

Thank you for teh visit. The headboard (kopjafa) is an ancient tomb sign particularly for the Hungarian Reformed and Unitarian communities. These sings on the picture are symbolic monuments of the revolution (1956) in the city Nagykáta.

Köszönöm a pontosítást Lászlónak! Valóban bizonytalan voltam, hogy itt volt-e a posta, vagy csak valamelyik közeli, másik ajtó mögött lehetett. Szóval a második verzió az érvényes, ezen a képen politikusok barikádozták el magukat, nem postások. 1-2 év kihagyás után épen ezen a héten jártam az "új" főpostán, az önkormányzat épületében. Katasztrófa az a nagy tömeg abban a levegőtlen helyiségben, elkerülöm továbbra is, ha csak lehet.

István

Kedves László! Valószínűleg első ránézésre nem is tűnt a képen ábrázolt kút igazi emlékműnek, az emléktábla nélkül nem is teljesen az. Ráadásul a fotótémákban bővelkedő Váci utcának a kevésbé ismert szakaszán található, ezért nem is csoda, hogy kevesen ismerik.

Üdvözöl: István

Szervusz Pali! A tanszékünk egyik ablakából ilyen kilátásunk van a belső udvarra! Üdv, L.

Nekem is tetszik, kösz az információt!!

« Previous12345678...3738Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Bárdos László's groups