Angyom
695
photos
686
on Google Maps
views
Üdvözöllek galériámban! Hobbifotósként tevékenykedem, kedvenc területem a természetfotózás és panoráma képek készítése. Hegymászás, sziklamászás, Klettersteig, közben pedig fotózás. Igyekszem megmutatni 'felülről' a világot :) ---------------------------------------- Technika: Nikon D90 Samyang 14/2.8 Sigma 120-300/2.8 Sigma 2x telekonverter

Angyom's conversations

Excellent shot, nice photo!

LIKE/FAV

Best wishes from Baku Ramil

Elképesztő panoráma, gyönyörű fotó, minden jelölést megérdemel.

Üdv: Attila

Nagyon lutri volt, hogy hol lesz a köd teteje, öcsémmel felmentünk a dombra, és csak kb 40 méterrel voltunk magasabban. Kb.10perc múlva már ellepett bennünket, így csak pár fotó készült, ez és a Szt György-hegyi.

Bernd

Vielen Dank für Ihre Meinung. ♡

Mit freundlichen Grüßen Gyöngyi

Спасибо очень много. ♥

С уважением Gyöngyi 😇

Ehhez 40 colos monitor lenne jó, remek panorámafotó, tetszik.

Üdv: Attila

Spectaculoasa. YS.

Danke.

Guten Abend.

Gyöngyi

Alle

Herzlichen Dank für Ihren Besuch.

Einen schönen Tag noch.

Gyöngyi ** ლ (╹ ◡ ╹ ლ)

Képzeld, 1 éve vadásztam rá, rengetegszer voltam a Pilisen emiatt, de most sikerült. Kis segítség hozzá, hogy a Kékesi időkép webkameráján látszik tiszta időben, és akkor van esély rá, hogy a Pilisről is látszik. Persze ott azért majdnem 50km-el kevesebb a táv, így becsapós lehet. 2 esetben látszik, vagy orosz hidegbetöréskor vagy hidegfront után, e két esetben tiszta annyira a levegő csak.A technika Nikon D90 és Sigma 120-300/2.8, sőt még kétszerezőm is van. DE a nagy gyújtótávolság miatt és a 190km-es táv miatt nagyon kicsi a kontraszt és a levegő is picit vibrál, ezért a nyers(RAW) képen kellett pár beállítást módosítani, hogy így látszódjék, ennek a mellékterméke a képen látható zaj. A kérdés: 300mm-en azaz effektív 450mm-en készült a fotó kézből, egy kis képkivágással. A kétszerezőnél már ronda volt a kép, viszont a Kriván dupla méretűre nőtt :)

« Previous12345678...4243Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Angyom's groups