((Ospr3y))
712
photos
315
on Google Maps
views
18yr old photographer from southeast Georgia (USA), specializing in birds. Canon T2i, Nikon D70, Canon SX20, and a few inexpensive glasses.

((Ospr3y))'s conversations

Great sunset, reflections and place!
LIKE
Greetings, Paolo

Hallo Mr JazzKatua,Dank voor uw bezoek aan en commentaar op twee van mijn foto's.Ik ben verheugd dat u mijn inbreng kunt waarderen.Ik heb geen bijzondere camera , het is een NIKON coolpix P90 met een vast objectief, da tweliswaar een groot bereik heeft.Maar de meeste foto's die ik daarmee maak zijn op zich onacceptabel voor plaatsing in de panoramio gallerij; Iedere foto in Panoramio is bewerkt met behulp van een bewerkings programma.Ik besteed veel tijd aan beoordelen en bewerken van de foto's voor Pano.En ik erken dat ik een voorstander ben van heldere kleuren, zozeer zelfs dat ik in sommige gevallen te ver doorschiet. Een probleem daarbij is dat er meerdere qualiteiten beelschermen bestaan waardoor in sommige gevallen een foto op mijn scherm als juist verscherpt oogt , op een ander scherm, vaak van een goede laptop, te scherp is waardoor hinderlijke spikkels te zien zijn.Ik hoop hiermee voldoende beantwoord heb aan uw vraag, maar ben bereid eventueel verder te gaan.

Met vriendelijke groet FEITSE.

Very beautiful picture. LF

...their time will come. soon! :)

Nice views of BC, Laurel. Will have an eye on your gallery...

michael

Interesante lámina de agua y estupendas luces. L57, saludos amistosos.

Very beautiful Photo! LIKE Greetings Lucia!

Vielen Dank Chel, ich bin froh, dass du meine Bilder von Schmetterlingen gefallen.

Mit freundlichen Grüßen, José Mª

Szuper időzítés.

Hello Dear Marion!! Very cute shot. Yep! Springtime is so close to you.Here we have the last week of Summer, and it is a very rainy. Best wishes to Perth, Markus :-)))

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

((Ospr3y))'s groups