Berencsi Gergely
Best photos All photos
433
photos
337
on Google Maps
views
Szeretnék sok mindent legalább képekben megőrizni az utókornak. Szeretek képeket nézni. Megközelítőleg 6 éve kezdtem el fényképezni, persze csak amatőr módon. Próbálok mások képeiből tanulni, szeretnék több jólsikerült képet készíteni, ami másoknak is tetszik, és örömet okoz a megnézése. Továbbá azokat a helyeket, ahol járok, a lakóhelyemet és környékét, szeretném, ha olyanok is látnák, akik esetleg soha nem fognak erre járni de érdekli őket, hogy mi lehet errefelé. ------------------------------------------------------------------------- Would like all plenty of at least images to retain the post era. I like images to look on. His about 6 year I began to photograph, certainly only unprofessionally. I rehearse others' image to study, what well came out also do you like it would like several image to spring others and the view pleasures. I go that additionally spaces, in where, I would like my dwelling and his vicinity, if such reason also would see who haply never haves interest whereupon will not go but them, so that may be towards this him.

Berencsi Gergely's conversations

Érdekes fotó! YSL

Elemér

innen is csodaszép, kedvenc! :) baráti üdvözlettel -B a k o s A R T - T O M I

János, örülök, hogy tetszik! Üdv. Gergő.

Köszönöm a látogatásokat! A nagy kihívás az a ballonos témában, hogy valami újat csinálj… Ott van 100 ballon, meg a fényképezőgép.. Nem egyszerű. Rengeteg kép készül ilyenkor, és kb 1-2 ami jó is...

Szia! Örülök, hogy tetszik és köszönöm a megtiszteltetést!

Üdv.! Én itt lakom a közelben de mindig szivesen jövök ide ki. Ha gondolod segíthetek eladó házat keresni itt mert van is pár amire ki van téve, hogy eladó meg telefonszám. Ha gondolod kimegyek és körbejárom és lefotózom az eladó házakat.

Amazing vie and colors !!! like ....best wishes ...Kostas

Wowwww ! – This is a great shot! - FV. Regards from Athens.

Friends

  • loading Loading…

 

Berencsi Gergely's groups