raduconstantin
photos
on Google Maps
views
Visit Romania !

raduconstantin's conversations

Multumesc pentru comentariu! Exista un livret al trenurilor de marfa in care era mentionat ca triaj statia Piatra (Sitorman).

Multumesc, m-am uitat prin pozele tale - ai fost si tu pe acolo. Nu mai vazusem vagoane ca astea care pot descarca minereul cu ajutorul aerului comprimat.

Da, am facut calatorii frumoase pe aicea !

Ce l-a impiedicat si ce-l impiedica in prezent pe orice cetatean responsabil care observa un furt de lemne sa sesizeze autoritatile ?

Wellcome to visit it ! Do you have, in Greece, this kind of churches inside the salt mines ? Radu.

Nicolae Ceausescu - el presidente de Romania antes de 1989 - ha planificado aqui un centro civico. Las autoridades despues de la revolucion de 1989 no continuaron el trabajo porque en el regimen actual no se encuentra suficiente dinero por esta construccion publica.

Au aparut eoliene prin tara dar mai ales in Dobrogea. Acestea produc electricitate fara sa polueze dar cica deranjeaza pasarile, fac zgomot. Si ma intreb daca statul roman castiga cat ar trebui din aceasta afacere.

Unfortunately, the cobbles (cubical stones) were replaced with tarmac. I am sorry this kind of “street rehabilitation” is happening also in United Kingdom!

Fascinating Church. Love it

« Previous12345678910Next »

Friends

  • loading Loading…

 

raduconstantin's groups