bertgort
744
photos
738
on Google Maps
views
Treinen en trams zijn mijn hobby. Ook plaatjes uit de oude doos vind ik leuk.

bertgort's conversations

Mooi !! LIKE ! ik zal er best vaak overheen zijn gereden op de scooter, ik woon in de buurt en heb ook in IJmuiden gewoond (kinderjaren). Kon zo gauw de overgang niet vinden bij alle andere foto'tjes. Later zal ik meer foto's van je bekijken ! groeten Elly (Haarlem)

So habe ich Cottbus kennengelernt.

In 2005 reed hier voor het laatst een trein. In jan. 2014 werd de brug weggehaald en ligt nu op het terrein van het Museum voor Industrie en Ambacht uit de Meierij.

In jan. 2014 werd de spoorbrug weggehaald en ligt nu in stukken op het terrein van het Museum voor Industrie en Ambacht uit de Meierij.

Ik vergat nog te zeggen dat spoor 6 (het achterste op de foto) in juli 2013 is weggehaald en niet meer is teruggekomen.

Het zou zonde zijn om deze iconen uit de jaren '30 te vervangen voor iets 'moderns' Ze tekenen het Amsterdam Rijnkanaal. Het hoort hier thuis!

Das Foto gefällt mir, da es hier keine straßenbahn mehr gibt. Eine "Ansammlung" von Tatra-Straßenbahnen habe ich bei mir mal eingestellt.

Ich schlage noch den Tag "Ludmilla" vor.

Genial! Ik wachtte op de tram-komst (80&82) in de wind-op het kruispunt van Marie-La-Guerre toen ik nog naar school was. Ik herinner me om in de winter vaak de voeten en vingers gevoelloos van de kou hebben. Mijn moeder deed me een voetbad in warm zout water maken om de pijn te verdwijnen toen ik 's avonds terug thuis! Heel bedankt aan Bert. En sorry voor de fouten tegen het Nederlands-ik ben niet perfect tweetalig -:)

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

bertgort's groups