Zsolt M.
80
photos
73
on Google Maps
views
Eredetileg némi lokálpatriotizmusból fakadóan jelentem meg a Panoramio-n. Szülővárosomról, Lőrinciről akartam felrakni képeket, hogy végre felkerüljön a világtérképre, jelen esetben konkrétan a Google Earth-be, ami lassan, de biztosan a világtérkép fogalmával lesz azonos. (Ha már nálam képzettebb és lokálpatriótább helyi fotósoknak eddig nem nagyon jutott az eszébe.) Sem gyakorlott, sem képzett fotós nem vagyok, emiatt nem is minden esetben a képek minősége vezérelt a feltöltési szempontokban, hanem azok információértéke, azaz Lőrinci bemutatása. Aztán persze kicsit rákaptam az ízére, utóbbi képeim közt már felfedezhető némi kísérletező kedv. :)
« Previous1234Next »

Zsolt M.'s conversations

Gyönyörű színek! Imádom!

Megkönnyeztem... Készíts még sok-sok ilyen gyönyörű képet, hogy nézegethessem, ha honvágyam van! Én is Lőrinci voltam (vagyok). Köszönöm ! Veronika

Valóban az volt, amit a fénykép csak tompítva ad vissza. Köszönöm Julianna a látogatásod!

Üdv.: Dezső

Köszönöm kedves Kati az elismerésed! Ezek a fák jól bírják a gyűrődést úgy tűnik.

Üdv.: Dezső

Nagyszerű, hogy feltette ezeket a szép fotókat. Szeretném felkeresni a sírokat. Ott vannak még? Hogy lehet rátalálni GPS nélkül? M.Ch.

FELIZ DÍA MUNDIAL DEL MEDIO AMBIENTE. ABRAZOS.

Very nice composition.

Thanks Anette, it is almost exactly 4 years since the first photo. It has been a fun time and over 2,000,000 views now. Also lots of great friends. Warm Greetings, Greg.

Jesús :¿Este es primo de el que está en El Retiro en Madrid?Like 4.Saludos.Antonio.

« Previous12345678...1314Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Zsolt M.'s groups