Szabolcs-Attila Böndi
431
photos
379
on Google Maps
views
Böndi Szabolcs Attilának hívnak, Jászberényben élek immár 5 éve. Kolozsváron születtem, és nöttem fel. Jelenleg egy magyar tulajdonú vállalatnál dolgozom projektvezető és műszaki managerként. Munkám során rengeteg helyre eljutottam, ahonnan sok szép fotót hoztam magammal, de egyénileg is sokat utazom családommal. Amatőr fotós vagyok, aki szeretne felfejlődni minél jobban, de időbeosztásom elég szűk keretet hagy erre, így autódidakta módon próbálok fejlődni. A fotózásból akkor lett igazi hobbi, amikor a tükőrreflexes Sony Alfa 200-at megvettem, amire az indított be, hogy kis kompakt gépemmel sok helyzetben "elszúrtam" a fotókat. Habár itt a Panorámión tanultam meg, hogy nem csak a gép számít. Sok kedves embert ismertem meg, akik utamat egyengetik, és bűszkén állíthatom, hogy minden nappal jobban és jobban belemélyülök a fotózás rejtelmeibe.
« Previous12345678...1718Next »

Szabolcs-Attila Bönd…'s conversations

Szia Jenő!

igen, Baska egy gyönyörű hely, és a legjobb pihenési-fürdési lehetőségeket itt találtam.

Üdv:attila

Ez egy nagyon szép hely a KRKa szigetén! Nekem is van egy Baskai felvételem ami a tenger felöl készült. Sok szép emlék füz ehez a helyhez!

Üdvözlettel, Jenő:)

Foarte frumos, muzeul de locomotive din Resita

Lina!

Örülök a véleményednek és köszönöm a látogatást.

Üdv.: Laci

Kedves László! Köszönöm, hogy szavazatoddal hozzájárultál a 2010. novemberi DNV sikeréhez. Szavazatodat 2010. november 20. 23:59-ig módosíthatod! Szép fényeket!

Mádi József, a 2010. novemberi DNV játékvezetője.

Nagyon jó ! tetszik !

Ez nekem is megvan, tetszik 1! Üdv: Pali

Nagyon tetszik!

Üdv:Zoli

Kepri! Thanks!

Alex

Friends

  • loading Loading…

 

Szabolcs-Attila Bönd…'s groups