Szabolcs-Attila Böndi
427
photos
376
on Google Maps
views
Böndi Szabolcs Attilának hívnak, Jászberényben élek immár 5 éve. Kolozsváron születtem, és nöttem fel. Jelenleg egy magyar tulajdonú vállalatnál dolgozom projektvezető és műszaki managerként. Munkám során rengeteg helyre eljutottam, ahonnan sok szép fotót hoztam magammal, de egyénileg is sokat utazom családommal. Amatőr fotós vagyok, aki szeretne felfejlődni minél jobban, de időbeosztásom elég szűk keretet hagy erre, így autódidakta módon próbálok fejlődni. A fotózásból akkor lett igazi hobbi, amikor a tükőrreflexes Sony Alfa 200-at megvettem, amire az indított be, hogy kis kompakt gépemmel sok helyzetben "elszúrtam" a fotókat. Habár itt a Panorámión tanultam meg, hogy nem csak a gép számít. Sok kedves embert ismertem meg, akik utamat egyengetik, és bűszkén állíthatom, hogy minden nappal jobban és jobban belemélyülök a fotózás rejtelmeibe.
« Previous12345678...1718Next »

Szabolcs-Attila Bönd…'s conversations

alireza !

Thank you very your comment.

Greetings Laci from Hungary

Gratulálok az első DNV -n elért eredményhez.

Üdv.: Károly

érdekes fotó egy izgalmas eseményről és nagy élmény átsétálni ezen a hídon , üdv.Terike

Velence a tenger hitvese, gyönyörű :) üdv.Terike

szia Attila , szép helyeken jártál , Parajd és Szingapúr közt ,én is járok minden nyáron Parajdra ,de Szingapúr csak egy szép álom marad .........köszönöm szépen a szavazatodat az NPC versenyen :), üdv.Terike

Szia Attila!

Bocs hogy szólok, de a szavazásnál töröld ezt a mondatot: GOOD LUCK 4 ALL!

Ha a sorszámokon és a neveken kívül más hozzászólás is van akkor a szavazat számláló nem tudja értékelni a szavazataidat! Nekem is úgy szóltak érte pár hónapja! Remélem nem haragszol meg érte!

Baráti üdvözlettel Anico

Szervusz Attila !

Sok sikert kívánok a versenyben.

Üdv , Imre

perfect composition, very nice

congratulations

best wishes, olympist

Szép!!!

Üdv.: Tibor

Attila Sajnos én sem voltam rajtuk! :-))) De csodás látvány !

Üdv.: Anico

Friends

  • loading Loading…

 

Szabolcs-Attila Bönd…'s groups