Vastalicska
photos
on Google Maps
views
Technikailag elég rossz minőségű képanyag, túlnyomórészt a főváros összes kerületéről, kisebbrészt az agglomerációból. A legkorábbi fotó 2007 szeptember 16-án, a legkésőbbi 2009 augusztus 18-án készült. Újabb fotó ebbe az összeállításba már nem kerül. ** Több hozzászóló érdeklődött a névválasztásommal kapcsolatban. Dióhéjban: amikor regisztrálni akartam első ízben, már nem emlékszem, milyen néven, arra a névre a gép rögtön úgy reagált, hogy az a név foglalt. Egy másik névre szintén. Még néhány továbbira úgyszintén. Végül, több kísérlet után úgy döntöttem, olyan név kell, ami biztos nem foglalt: ez (hogy vezetéknév és keresztnév is legyen), az lett volna, hogy "Talicska Kerék". Ez elvileg már jó lett volna, mert módfelett valószínűtlen, hogy bárkit így hívnának, de most meg a gépnek az volt a problémája, hogy ékezetes betű van benne. (ez azért különös, mert később azt tapasztaltam, hogy már elfogadja az ékezetes betűt a rendszer). Így a "kerék" szó ellenjavallt volt. Viszont éppen aznap olvastam valamit Wass Albertről, így egy hirtelen ötlettel azt a nevet választottam, hogy "Wass Talicska". Aztán ahogy elkezdtem a regisztrálást végrehajtani, még meggondoltam magam, és az egyszerűbb Vastalicska formánál maradtam, gondoltam, minek kellene vezetéknév és keresztnév. És mivel ez a név nem tartalmazott ékezetet, és nem is volt a gép szerint foglalt (meg is lepett volna, ha igen), így ez a nick-név maradt a végleges.**

Vastalicska's conversations

Üdv! Valaki, nem jelezte ki a gép, hogy ki, azt javasolta, helyezzem át a pozíciójelet innen a sarokról a ház mellé, az udvarra. Pedig elég egyértelmű, hogy nem mentem be az udvarra, hanem innen az utcasarokról készült a fotó. A jel pont ott van. :)

wunderschönes Bild like Liebe ♥ Grüße sendet dir, der bayernengel.
I can save panoramio and you can save panoramio

Aufwachen ehe es zu spät ist!!!! Please save panoramio.

Wie ihr alle schon gehört habt, will Google die Seite Panoramio schließen und jetzt erst recht wollen wir Flagge zeigen, denn uns fehlen keine 4000 Unterschriften mehr. Informiert auch Verwandte, Freunde, Kollegen, denn viele von Panoramio zeigen auch Familienmitgliedern und Freunde ihre Bilder und auch diese sollten in Zukunft die Bilder ihrer Familienmitgliedern und Freunde genießen können. Auch dies kann ein Grund zum unterschreiben sein und sollte es sein. Ich habe auch schon unterschreiben!!!!

Basszusmari-nak, ha esetleg utólag még megint olvasod ezt az oldalt: a februári komment óta változott a helyzet. A romtemplom immár nem létezik. Most a nyár végén lebontották. Ma (2014 szeptember 15-én) még a helyszínen van a munkagép, de a templom helyén már csak törmelékek vannak. Az 1930-ban felszentelt templom tehát 84 év után semmivé vált.

Dear Elakramine and Yuri! Thank you very much,Julianna

Beautiful landscape view

LIKE

greetings_j.c

Christos Theodorou

Thank you very much.

Best regards. Esztella

Beautiful viewpoint, Flavio!!

Like

Best wishes

Gyönyörű példája a szabadkőműves jelképeknek.

Szép szoborról szép felvétel.

Üdv,

Bea

... boldogan lapoztam kedves Lajos Te "suhanc" az albumodban és élveztem őket, megbocsàjtod ha elsőként a Tolcsva-környékiek vettek a varàzsuk alà. A ramocsahàzi iskolàm közvetlen a templom mellett volt, és az mint kúria nincs a tudatomban, igy arról dokumentàcióval sem szerezhetek Neked örömet... Üdv. Istvàn

« Previous12345678...4243Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Vastalicska's groups