Rumlin
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
My name is Alexander. I live in Simferopol. Crimea. My interests: history, oldtimer cars. Коммерческая перепубликация фотографий ЗАПРЕЩЕНА! Хоть частично, хоть полностью.
« Previous123Next »

Rumlin's conversations

Great... Funny... LIKE :-)

Смотрел и я кино в этом клубе, по утрам бегали вокруг, а зимой прятались от мороза и от командиров на зарядке.

Dit was een bijzondere bewerking door Heiner Müller van de oorspronkelijke brievenroman van de Laclos. Een bewerking staat in zijn eigen waarde en moet niet vergeleken worden met het oorspronkelijke boek.

Moderne toneelstuk in schrift spreken me niet aan. Ik heb de hele bibliotheek van mijn moeder geërfd en daar zitten flink wat toneelstukken bij, van Shakespeare en Goethe (waarom geen Göthe eigenlijk?) tot Henrik Ibsen en Henriette Roland Holst. Ik heb veel ervan geprobeerd te lezen: Shakespeare is goed te doen, Goethe ook, omdar het meestal in metriek, in dichtvorm is geschreven. Maar 'moderne' stukken op papier, in proza en met die storende regieaanwijzingen, nee. De romanvorm bevalt me dan veel beter.

интересно как его туда запускают

Там вообще непонятно. С одной стороны ничего низззя, с другой туристы из Донецка терзали колокол. И мне удалось впервые погулять по "зоопарку" Чуфута. Охрана отсутствовала.

Забавно. Нет, это - гениально. В общем я "под столом" :D

Попробуйте это

Friends

  • loading Loading…

 

Rumlin's groups