Борис Кръстев
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Hello! Welcome to my gallery. My name is Boris. I was born and live in Bulgaria. Hope you like my pictures. I gladly will also visit your gallery.
« Previous12345678...117118Next »

Борис Кръстев's conversations

10156 views

Hello dear panoramio friend

Kamalakar

And thanks so much for your kind visits and for your attention.

All your compliments are appreciated.

I'm glad and honored you'd liked this shot.

I signed the petition: Google: Maintain Panoramio statistics & placing of images to Google Earth being visible.

PLEASE RETURN OUR REGULAR STATISTICS AND MIGRATIONS INTO GOOGLE EARTH BACK!


Best wishes from north of Iran.

Dear Fulvio.Forgive my long silence.

Геннадий Попов
Regine
Thank you for visiting and compliments.

I cordially greet and wish you all the best.Alicja

!!L&F!! Best regards, Hans

I like this beautiful shot,

very good enquadre and nice view !

Congratulations, you earned my

like 17!

Warm greetings from Paolo.

Have a nice day !

Thanks Panov_Nikolay for your visit and nice comment! Greetings supraph2

Време е бат Боро..и хубава среща ще спретнем!!

Има и друг вариант. София - Ботевград - Ребърково. От Ребърково се връщате през искърското дефиле. Там пише- Зверино - 15 километра.

Аз бях написал коментар за тази "каручка", но го изтрих. Не знаех, как ще го приемеш. Всъщност тази снимка ме върна в детството, когато каруците по селата бяха нещо естествено, нещо нормално и необходимо. Моето село е Смолско на шестдесетина километра от София, близо до Пирдоп, Златица. Планинско село. Не знам дали си представяш по какъв път може да мина една скърцаща от всякъде каруца е една магарешка сила. Уникално средство за придвижване в насечена местност.... След години, когато дядо ми вече го нямаше, решихме да се поразходим "из природата" с кола, като тази хубавица. "Да" ама "не". Казват, че магаретата се инатят. Нищо подобно. Като застана на три гуми на една неравност, забила нос напред, инати се и не помръдва, пък е и тежичка ужас невиждан. Нямахме лопатка нещо да изровим, нямахме нищо нещо да подложим, един час се въртя задната гума, замириса на изгоряла гума... ужас невиждан... някак си я излъгахме и тръгнахме. Втори път такова нещо няма да пробваме.... А за "вашия" край съм чувал и малко видял. Повечето с влака, последните години по-малко, че то влакове още се движат, но като ни стоварят на гарата, трябва да се ходи пеша около 5 километра. Последните 25 години пътуваме в обратна на моето село посока - към Големо Бабино, близо до Криводол. И там е красиво, важното е да се види красотата, пък от там е жената.....А за енергото то и при нас на село е така... няма спасение... То държава няма там при нас. Има провъзгласили се феодални величия, които и колят и бесят, но и хляб дават и хорицата са им и благодарни и верни, че по-добре е някоя трохица, отколкото само обещания....

Днес отново споменахме нашето ЕРП - ЧЕЗ . Даже го излъчиха и по БТВ.Повече от месец в Искърското дефиле /Селата Зверино , Ребърково , Игнатица , Оселна , Елисейна , Зли дол , Очин дол , Черепиш и прилежащите махали към селата / имаме проблеми с електрозахранването. Токът се изключва по всяко време , без предупреждение. Та , жителите от тези села направихме граждански протест против своеволията и без причинното изключване на тока. От "ГОРЕ" обещаха , че ще решат нещата в най-къс срок. Само , че ние не им повярвахме и готвим нови протести.

Поздравления за срещата ! Поздрави на групата !

Friends

  • loading Loading…

 

Борис Кръстев's groups