Han de Ridder
778
photos
463
on Google Maps
views
None

Han de Ridder's conversations

Not a C-54, but a conversion of a C-54, the Carvair. Ex EI-AMR of Aer Lingus, later CF-EPV of Eastern Provincial Airways. C/N 8/10448.

Well done , good Googling. :-)

Not a Super Constellation. This is the military variant of a L-749 model, a VC-121. A Super Constellation is model L-1049, which is larger.

Er schijnen 'omwonenden' te zijn die klagen over het lawaai dat deze kartbaan af en toe produceert. Als ik dan naar de locatie van deze kartbaan kijk op Google Earth, dan vraag ik me af welke 'omwonenden' dat dan wel zijn...... Beroepsklagers misschien?

Zeker mooi. Maar als ik in Google Earth zou zoeken bij dat oeverbos dan zou ik ze nooit tegenkomen want ze zijn gelokaliseerd aan de Oude Maas ten westen van de Heinenoordtunnel, in de Hoeksche Waard. Dat is niet bij de Dordtse Kil...

Beautiful image L+F!

Hoi Han wat wil je daar precies gaan doen. ik was er in 2001 en toe was alles al per bus of huur auto te bereiken. ook zijn de lokale taxi's te gek en spot goedkoop je kan dus over al vrij makkelijk komen zo als ik al zij waren wij daar al in 2001 en wat een te gekken tijd heb ik daar gehad mensen zijn zo aardig dat we soms in restaurants niet mochten betalen als we maar een keer terug kwamen nou succes en veel plezier.

Nice picture(s), well done!

« Previous12345678...1314Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Han de Ridder's groups