Isidre Blanc
photos
on Google Maps
views
M'agrada fer petites (ja soc gran) excursions. Moltes vegades per llocs molt poc frequentats i poc documentats. Per aixó les meves fotos només pretenen ser DESCRIPTIVES dels llocs on han estat fetes.

Isidre Blanc's conversations

I una bona barrufa a la muntanya

Tens raö: La font dels Acens és prop del corral dels Acens. Tinc penjada la seva foto i la tinc ben etiquetada. No sé com em vaig equivocar. Ho arreglo

Gràcies pel comentari Isidre, rectifico el títol i pujaré les fotos d'aquest Pic amb el peu de foto corregit perque segur que tens raó.

Sobre Filià, és una zona molt maca, més verda que la zona dels estanys i efectivament amb pista que es puja fàcilment en cotxe fins a la cabana del Vaquer. La pista s'agafa de la carretera, després de les cases de la Central, just al costat del pont que hi ha abans de la pujada al túnel de Capdella.

Ei, Albert: m'agrada veure't per aquests cims. Per cert, no et deus cansar gaire perquè sempre et veig assegut. Que duri.

Em podries explicar com t'ho vas manegar per arribar a aquesta capella? Jo intento localitzar com anar-hi hi ho veig molt complicat.

qui habite dans cette maison au cieux

Fantàtica, un primer i segons pla ambdós molt interesants. Em recorda una de les pujades al Montsià. No tenia càmara en aquells temps!

No fué una guerra. Fué una riada.

Déu ni do, quina caseta!

« Previous12345678...1516Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Isidre Blanc's groups