Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Isidre Blanc
photos
on Google Maps
views
M'agrada fer petites (ja soc gran) excursions. Moltes vegades per llocs molt poc frequentats i poc documentats. Per aixó les meves fotos només pretenen ser DESCRIPTIVES dels llocs on han estat fetes.

Isidre Blanc's conversations

Jo vaig estar dos dies abans.

m'agrada molt l'imatge, el poble, l'indret i el moment i lo primer que hem dit a casa, llàstima dels calbes a unison pro tb tenen el seu què, m'agrada!

Amazing view, very well captured, my friend! Like

Veig que estàs en forma. Aprofita-ho!!

Todas la fotos de Vielha e Mijaran estan mal mapeadas. Podrias poner la localización correcta?

Tantes vegades d'anar al castell de Llanera i no m`havia adonat mai d'aquesta tina. Hi haig de tornar. Gràcies per la "pista"

Una definició molt graciosa però poc respectuosa. No m'agrada.

I una bona barrufa a la muntanya

Tens raö: La font dels Acens és prop del corral dels Acens. Tinc penjada la seva foto i la tinc ben etiquetada. No sé com em vaig equivocar. Ho arreglo

Gràcies pel comentari Isidre, rectifico el títol i pujaré les fotos d'aquest Pic amb el peu de foto corregit perque segur que tens raó.

Sobre Filià, és una zona molt maca, més verda que la zona dels estanys i efectivament amb pista que es puja fàcilment en cotxe fins a la cabana del Vaquer. La pista s'agafa de la carretera, després de les cases de la Central, just al costat del pont que hi ha abans de la pujada al túnel de Capdella.

« Previous12345678...1516Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Isidre Blanc's groups