Joan Crits
817
photos
579
on Google Maps
views
La visió és l'origen i potser la frontera del domini públic, d'allò que el poble comparteix". / "Vision is the origin and perhaps the boundary of public domain, of what community shares". - Stefano Puddu Crespellani, from the epilogue of "Accabadora", a Sardinian story by Michela Murgia. - Stefano Puddu Crespellani, a l'epíleg de "L'Acabadora", una història sarda de na Michela Murgia.

Joan Crits's conversations

美丽的摄影.喜欢+收藏

Andrés, la cerveza y la mesa es en una terraza de Coma-ruga y la montaña y la luna, si no recuerdo mal, esta hecha en Tramacastilla. En esta foto pretendía que se viera la luna en el interior del vaso tal como dice la letra de la canción.

Muchas gracias por vuestra visita y comentarios.

Thank you Majka I appreciate your visit and yellow star like very best wishes Marion

Hi Mike

Thank you for your visit and YSL

Best wishes to you

Marion 🍀🌼

Extremely beautiful capture!!! LIKE + FAV
My friendly greetings, Inger

Det er et super flot skud. Mange hilsner fra Danmark Kurt

Benvolgut Pep Badia, dissabte passat entrava a Sant Carles (ho he fet un o dos cops gairebé cada any des d'en fa més de 20) i vaig haver d'aturar sobtadament el cotxe al veure aquesta sínia. A poc o poc en vaig anar descobrint les més llunyanes (fins a tres més). Les pots veure aquí. Quan vaig tenir l'oportunitat d'ampliar la foto a l'ordinador, encara en vaig descobrir una cinquena!
Salut i fotos. Jordi

Mange tak Sika for dit besøg i mit Galleri. Mange hilsner fra Danmark Kurt

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Joan Crits's groups