Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
muhamed dzinic
0
photos
0
on Google Maps

muhamed dzinic's conversations

  • From the Netherlands

Panoramio is more than a hobby to me, It became a part of my life! This may sound dramatic, but thats the way it is... I hope that there is a way to keep Panoramio alife otherwise it would be a big loss, to mw and to the world!

Martin Klumper

Ko te šiša je izraz pučki i koristi se u šaljivome tonu.

Slika super iako sam radio 26 godina i znam detalje objekta ova slika prestavlja u boljem svjetlu samu termoelektranu.Džino.

Tako je jarani treba se sto puta oglasiti da je ovo jezero u području Plana i Šića a nikako Bistaračko što i ono se može reći da je lijepo ali ovo je bolje.

Pozdrav i selam jaranima koji su prokomentirisali o ovim fotkama a tako je kada nam stranci uređuju naše avlije a da ne govorim državu.Iako sam davno otišao iz Plani još poznam svaki kut iako su ga totalno prevrnuli.Sa pozdravom (Muhamed ili Džino )

olio bi autora ove fotografije da se oglasi jer gospodin Čejvanović nije postavio ovu fotografiju.Ako je neko iz Plana neka se mi javi na isti način a moja je na Panoramio postavka u kvartu Solane pod nazivom : Granddads House.Pozdrav od Hame ( Muhamed )

Pozdrav za Denisa i zašto se ne javljaš.Pozdrav od Hame.

Pozdrav za Čejvanoviće od Hame iz Suljetovića

« Previous12Next »

Friends

  • loading Loading…

 

muhamed dzinic's groups