Kees Feijtel
photos
on Google Maps
views

Kees Feijtel's conversations

Leuk deze foto, als ik weer eens in Zierikzee kom zal ik eens naar dat straatje zoeken. Want ik weet het niet meer te vinden, gr>arij

hallo Kees, Nee ik ken de Hoge Molenstraat niet, Ik heb bij mijn foto Achteringang Zierikzee staan, Toen ik deze oude foto's op Panoramio zetten wist ik van enkele niet meer de naam van de straat. Het is al zo lang geleden jaren zestig. Ik heb jou foto bekeken en het lijkt inderdaad op mijn foto, maar dan jaren later. Als ik morgen naar Zierikzee zou gaan zou ik het straatje zeker niet weten te vinden. Bedankt voor je reactie, Ik zag op jou site veel foto's van Zeeland, een provincie waar mijn hart ligt. Ik heb je bij mijn favorieten geplaatst. Hartelijke groeten,

arij

Excellent shot

like

Dag Louisa, Dank je wel voor de hele leuke reactie. Door deze foto's te plaatsen heb ik ook jou galerij ontdekt en gezien dat je ook hele leuke en mooie foto's maakt.Wat het UZA en een klein beetje van de omgeving betreft,dit ken ik pas 3 maanden.Dat er veel moois verdwijnt is als op heel veel plaatsen en natuurlijk heel erg jammer,nogmaals dank je wel en de groetjes,Kees.

Hallo Hajni, dank je wel voor je reactie en je like.Het is inderdaad een stad met een lange,niet zo'n fraaie geschiedenis. Laten we hopen dat het in de toekomst beter gaat. Groetjes van Kees.

Hello gabiavram, thank you for the copliment and your like and vote.Greetings, Kees.

Hello kle*ramio, thank yuo for the compliment and your vote. Greetings, Kees.

Hello Christian, thank you for your compliment and your vote. Have a nice time and my best regards to, Kees.

LIKE

Leuke foto van deze Monsieur Jaques, Tanneke. Ik heb ditzelfde beeld in de beeldentuin van Kröller Möller, op de Hoge Veluwe gezien. Maar ik heb er nog geen foto van geupload. Misschien vind je deze mijnheer ook wel leuk.

Prachtig tanneke. Klasse plaat. gr>arij

Friends

  • loading Loading…

 

Kees Feijtel's groups