Liviu Leonte
93
photos
77
on Google Maps
views
« Previous1234Next »

Liviu Leonte's conversations

" Cele 7 cruci ingemanate simbolizeaza unitatea in suferinta pe care au avut-o mucenicii, iar crucea cea mare de deasupra reprezinta "crucea neamului" pe care ei au dus-o in spate.

Bratele crucii mari sunt putin inclinate avand fiecare cate o gaura ce reprezinta ochii suferintei neamului romanesc, care sunt indreptati spre cer si implora mila lui Dumnezeu pentru tara noastra. "

" Este covarsitor de important pentru o tara ca cei care s-au nascut in ea sa-si cunoasca istoria. De aceea, istoria care s-a scris la Aiud va ramane vie si neschimbata indiferent de planurile pe care le au strainii cu noi.

In anul 1947, conducerea politica a tarii a luat decizia de a transforma inchisoarea din Aiud intr-un mare centru de exterminare, dedicat elitei atat duhovnicesti cat si intelectuale a tarii. Acest masacru isi duce misiunea pana in anul 1964, cand, la presiunea occidentului sunt eliberati toti "detinutii politici" ramasi in viata.

Aiudul, pe langa alte multe sfinte locuri ale acestei tari si-a scris cu litere de sange si lacrimi memoria lui in istoria neamului romanesc. "

Beautiful shot,nice car,thanks very much for visit and commentary,greetings from Brazil.

Friends

  • loading Loading…

 

Liviu Leonte's groups