Goran Štefanek
394
photos
336
on Google Maps
views
None
« Previous12345678...1617Next »

Goran Štefanek's conversations

Hvala lijepo Izahorizonta za ovakve komentare ;)...

Hvala Jadransko :), meni je ovo jedna od dražiš fotografija koje sam napravio, a pokazuje zapuštenost u gotovo samom centru grada, na vidikovcu. Mjesto gdje bi trebali dolaziti turisti i gledat dobar dio grada, a oni dozvolili da ovako propadne... Hvala za komentar... lijep pozdrav.

I ova je super, jedino je šteta što se izgubilo nebo. Slikaj u Raw formatu, kažem ti ja :), bit će još puno bolje.... Lijep pozdrav.

Da, Goran ima pravo!Ima dosta toga posebnog kod nas u Hrvatskoj !Pozdrav od ,,zadranke,, iz Poljske.

Hvala ti puno Gorane. Premalo je vremena, a malo sam i zaboravio ovo mjesto na Webu.

Vidim "isplatilo" se tvoje putovanje jer lijepih si slika ponjela sa njega... Biti će toga još, nadam se :)... btw... Sorry, greškom sam obrisao tvoj komentar ispod svoje noćne fotografije Dubronika, pa ako ti se da upiši ponovno svoj komentar :)... hvala.

Istina, ova fotografija mi se i temeljila na obradi. Naime s tom namjerom sam i fotografirao da bi je na ovakav način pokušao "doradit" za krajnji rezultat ;)

Odlično zabilježen detalj i ljepota našeg jadrana... Jako lijepa fotografija ;)

Hvala za komentar! Imam ga ja u još nekoliko zanimljivih poza dok se ovako razmahuje, ali mislim da nema smisla stavljati puno sličnih fotografija. Bili su vrlo živahni dok sam prolazio :).

Lijep pozdrav...

Goran

Friends

  • loading Loading…

 

Goran Štefanek's groups