Algemesí Esquerra
490
photos
152
on Google Maps
views
Secció local d'Algemesí d'Esquerra Republicana del País Valencià.
« Previous12345678...2021Next »

Algemesí Esquerra's conversations

avec le soleil dessus, le castillet est magnifique

Bona vesprada Crits, sempre és adalt de tot i no s´ageu mai de mai. Me n´aletro que t´agradi. Salutacions a Mallorca des d´es Principat. Josep Àngel

Sí, aquesta foto és del 2004, però tots els anys es fa la manifestació del 25 d'Abril, i cada vegada, més estelades i més independentista! Enguany també, encara que desgraciadament no vam fer fotos. De fet fem dues manifestacions a l'any (25 d'Abril i 9 d'Octubre). Les del 9 d'Octubre no solen ser tan massives (perquè pel matí hi ha tota la blaverada espanyolista), però sempre passa dels 5.000 assistents. I les més massives del 25 d'Abril han arribat a passar dels 30.OOO.

Amics bones imatges, d´una diada on ens volem rescabalar dels greuges soferts i guaitar cap a un futur en llibertat plena. Salut al País Valencià des del Principat de Catalunya.

Encara hi ha independentistes defensors dels Països Catalans al País Valencià! Millor dit, no encara, sinó cada volta n'hi ha més. Visca la Nostra Nació independent i sobirana!

Enhorabona per la vostra gran tasca¡¡¡¡ És d´agraïr, com diu la cançó, Venim del Sud, venim del Nord, venim del Mar enllà.... Visca el País Valencià. Salut

Espaterrant¡¡¡¡ No n´havia vist encara cap

Friends

  • loading Loading…

 

Algemesí Esquerra's groups