ROBERT MORANCHO
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Un dia em vaig adonar que havia de buscar més sensacions fotografies, per això la meva absència a Pano, no m'oblido de les bones amistadas creades amb la fotografia, és el millor, sens dubte ...! Un día me di cuenta que tenía que buscar nuevas sensaciones fotografías, por eso mi ausencia en Pano, no me olvido de las buenas amistadas creadas con la fotografía, es lo mejor, sin duda ...! One day I realized I had to search for new sensations photographs, so my absence in Pano, I do not forget the good friendships created with photography, it's the best, no doubt! ...! ROBERT
« Previous123Next »

ROBERT MORANCHO's conversations

Nice shot. LIKE. Greetings, Petros

Curiosa foto, si senyor!

Porta de la sala on es reunia una comissió formada per trenta membres,aquesta sala va ser enderrocada i només se'n conserven alguns fragments de la decoració,com aquesta porta ara muntada al revés,ja que la part que s'observa des de la galeria pertanyia a la part interior de la sala,mentre que la part més artistica(foto) que donava a l'exterior ara es pot veure des del Saló de Cent.

Hi ROBERT, well taken ... feels nearly claustrophobic :-). liked

good luck from Paris!

Dominik

Vicente, se dice "Praga la ciudad de Oro" o "Praga la ciudad de las 100 torres"", y yo creo que nunca le pudieron buscar mejores slogans, muchas de sus fachadas se decoran con elemtos dorados, que con el sol hace que deslumbren y en cuanto a las torres, yo creo que son todavía más si unimos campanarios y demás.. Gracias os las tengo que dar yo, Vicente,a vosotros por pasaros y comentarlas. Besotes.

*♪♪♪☼mrslcanta☼♪♪♪*

No la sabies aquesta dels nostres veïns vilassarencs? Capgrossos a Mataró, Penja-ases a Vilassar, Repica-truges a Argentona, com us diuen als de Premià?

Salut.

Joan

Nice photo,good natural frame!!!

Very beautiful photo, great shot from the best regards, Bedri

Friends

  • loading Loading…

 

ROBERT MORANCHO's groups