Syborgh
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Panoramio-member since July 2009 ☻ NO GOOGLE-GROUP INVITATIONS ☻ I DON'T FAVORISE GOOGLE+ ACCOUNTS ☻ Want to use my photos? Contact via Private Messaging or Comment Box OR Facebook: https://www.facebook.com/szyborgh OR Fotocommunity http://www.fotocommunity.de/fotografin/syborgh/fotos/1320852
« Previous12345678...3233Next »

Syborgh's conversations

Prachtig die machinewerken! Het is mij nog steeds niet gelukt er zo'n aardige plaat van te maken.

Groeten, Fried

Très belle prise. J'aime. Amitiés de Suisse

Het is een sterk door de georganiseerde (christelijke) religie uitgebuit (mythisch) lijden. En precies dat aspect - georganiseerde religie - daar heb ik niets mee. Uiteraard is wat een groot kunstenaar als Bach er mee doet van een totaal andere orde. Hij weet het Lijdensverhaal diep-menselijk te maken en daar ontsnapt niemand aan.

Wat een opvallend gebouw is dat NEMO hè? Wij waren daar nog in februari met kinderen en (klein)kinderen en neven en nichtjes, Fried). LIKE.

Leuke interieurfoto, Fried. Ik maak ook graag foto's van het interieur van de plekken waar ik geweest ben. LIKE.

Dankjewel Henk. Groeten, Fried

Het is zo'n genoegen om in dit Muziekgebouw rond te lopen en uit te kijken over mijn geliefde IJ. Ik kom oorspronkelijk uit Amsterdam-Noord - destijds vooral bekend als 'de overkant 't IJ'. Later toen we weer woonden in Amsterdam (vlakbij het IJ) ging ik iedere dag over het IJ met het bootje naar mijn werk in de Hamerstraat in Noord en v.v. Ja, ik heb daar veel verleden liggen.

Favorite 17. Saludos amistosos.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Syborgh's groups