Syborgh
photos
on Google Maps
views
Panoramio-member NO Views since July 2009 :: Contact via ☻ Fotocommunity https://www.fotocommunity.de/fotografin/syborgh/fotos/1320852 or ☻ Facebook https://www.facebook.com/szyborgh

Syborgh's conversations

Excellent shot and image! ysl

Friendly greeting,

Peter

Inderdaad Trudi. De moeite van een bezoekje waard. Groet, Margaritha.

Ik heb de serie zojuist (weer) bekeken Fried. Zoals gewoonljk weer heel mooie composities. Het boek van Michael Pye hebben we en wordt op dit moment door Fred gelezen. Ik overweeg het op mijn reader te zetten omdat ik me dan beter kan concentreren dan met een zwaar boek in de hand. Dank voor jouw reacties en groet, Margaritha.

Mooie serie. Ik zag zojuist dat ik deze serie ooit heb gezien, heb er zelfs op gereageerd! De veldjes zijn nu kaal en de sporen van het machinaal ploegen duidelijk zichtbaar. Ik moet de teksten van de borden nog lezen en kom er dan misschien achter waar de wallen voor dienden.

Inderdaad erg leuk en interessant om te zien hoe het ongeveer geweest zou kunnen zijn. Het leven zal zwaar geweest zijn hoewel misschien minder erg dan ooit in de vochtige veengebieden.

Ja die ken ik ook uit Spanje maar in Duitsland verbaast het mij nog steeds.

Ook een manier om het tijdelijke uit te beelden misschien Fried.

Ja, Duitsland is ook vanuit de auto erg mooi, hè?

Wat een mooi eerbetoon aan zijn moeder. En een prachtige manier om zijn eigen verlies van de moeder te verwerken.. in een installatie. Ontroerend. Ik heb ook jaren lopen rondklungelen met mijn moeders 'waardeloze' nalatenschap die ik niet kon/kan weggooien. Dit zet me op een spoor. Dankjewel Janny.

Wat leuk zo'n landschap van (gerookte?) zalm met broccoli boompjes

Heel interessant inderdaad. Verfrissend ook, zo'n andere kijk op kunst.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Syborgh's groups